A Biztonsági őrök, miért olyan arogánsak?
Munkám miatt (kiszállító vagyok) rengeteg őrrel portással találkozom. És minél nagyobb helyen telepen járok álltalába annál nagyobb utálattal (undorral) fogadnak.
-Ezen meglepődöm sokszor ,mert nem értem miért kell ilyen lekezelően arrogánsan esetenként már gusztustalanul viselkedni?? -Mintha egy darab sz@r lenne a másik...
Az ember életkedvét is el tudják venni.
Néha már már az jár a fejemben ,hogy mikor jön egy ilyen közismertebb bútordarab véletlen dupla lábbal rárúgom az ajtót.. Aztán sajnálatos üzemi balesetnek állítom be a dolgokat. :P (De ezt csak magunk közt) :)
Miért ilyenek?
Biztonsági őrnek többnyire olyanokat vesznek fel akiket BKV-ellenőrnek, takarítónak, és egyéb. A másra teljesen alkalmatlan IQ-csatárokat.
Biztonsági őr oda kell ahová az őrkutya túl értelmes.
Mentem tescoba állas intejura .biztonsàgi nő!!!ismétlem nő!!engedet be .
ö is bunko volt ugy mondta merre menjek mintha tudnom kellene!!
Mert a legtöbb ember olyan, hogy ha már kap egy körömpiszoknyi "hatalmat", az máris a fejébe száll.
A volt munkahelyemen ilyen volt az üzletvezető helyettes. Sima eladó volt, pont, mint mi, aztán a helyettest átrakták egy másik üzletbe és ebből a kis taknyosból csináltak helyettest. Ha a főnök nem volt ott, akkor úgy tudta játszani a kiskirálylányt, öröm volt nézni, egy darab ruhát nem volt hajlandó arrébb tenni, mert aznap ő a "főnök". Ilyenkor rendszerint ült a kasszák mögötti pulton, és a nagy barátnőjével (egyik kasszás) trécselt egész nap. Nem zavarta az sem, hogy a placcon vagyunk ketten és a belünket köpjük ki és még így is kupi van. Ha benn volt az üzletvezető, csinálta rendesen a dolgát ő is, egy hang nélkül.
De azt azért tegyük hozzá, hogy a portások/őrök sokszor 24 meg 36 órákat nyomnak egyhuzamban, nekem is tele lenne a hócipőm műszak végére, főleg, ha előtte több ember felhúzta az agyát. A vevőktől is kivagyok sokszor nap végére, pedig csak 12 órát vagyok benn.
Egyébként értem én, hogy a biztiőrök jó része tényleg elég bunkó tud lenni, de attól még a munkája miatt senkit nem kell lenézni kedves első. Másodállásban én is takarítok, a munka az munka, a plusz pénz meg mindig jól jön. És nem egy olyan biztonságiőrt ismerek (a nem bunkó fajtából), akik csak beugrósak, vagyis ez a securitység a másodállásuk.
Akkor nem én vagyok akinek ez feltűnt..
Van egy haverom ő is biztonsági pályán helyezkedett el. És az első években még jófej volt sokat beszélgettem vele. Ő azt mondta sok nyugdíjas rendőr van ebbe a biztonsági szakmába. És azt hiszik ők mindenek feletti rendőrök. És aki nem rendőr vagy katona volt azokat igyekeznek kidúrni.
És így bunkósággal kompenzálnak. Sőt.. Elvárás a bunkóság tanítják rá egymást.. És igen, sajnos a nők is irdatlan bubkók..(tisztelet a kivételnek)
Szerintem provokáló lehet sokaknak egy őr látványa,főleg ha az arca sem barátságos.Gondolom voltak problémák előzőleg,esetleg bunkó beszólások,aztán mindenkiben potenciális bűnelkövetőt,szabálysértőt,ellenséget látnak.
Őrként dolgozom,nagyon meggyűlöltem a helyet,az ide bejövő,itt várakozó emberekkel együtt.Rajtam inkább csodálkoznak,vagy vicces látvány vagyok szerintük.
Ráadásul szinte semmi dolgom,amit szintén nem bírok elviselni.Járkálni,állni az emberek közt,útba igazítani,egyáltalán szóba állni velük,nincs saját hely,mint pl:egy portán.
1 hónapot kell még itt kibírnom,remélem sikerül.
Lehet kissé bunkónak tünök,nem szólok szinte senkihez csak ha azt látom hogy szükséges,(azt sem nagyon értik,hallják)köszönni sincs már nagyon erőm.
Az első válaszadó válasza a jó. Jellemzően azok mennek biztonsági orknak akik minden másra totál alkalmatlanok, az IQ-juk szűken kiad valami pozitív egész számot...
Jobb időben ezeket a méhkaparásokat páros lábbal rúgták le a Taigetoszról, ma is ezt kéne.
Mert primitív ostobák, ez az ő szintjük
Ehhez semmiféle iskola, tanulmány, kultúra nem kell, csak arrogancia és izomagy
Többnyire bukott rendőrök mennek biztonsági őrnek, vagy olyanok akik zsernyáknak se kellettek, ugyanaz a fajzat mint a discoban a kidobóemberek
Selejtek gyűjtőhelye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!