Ez jó diákmunka lehet?
Jelentkeztem egy nagyobb autóipari beszállító céghez diákmunkára, fel is vettek, szerződést már aláírtuk, de kicsit félek tőle. Eddig ha dolgoztam, mindig volt felvételi elbeszélgetés, itt ilyenről szó sem esett.
A munkaköri leírásban ez áll: Adatrögzítés, scannelés, fénymásolás, dokumentumkezelés, irattárazás, egyéb kisegítő feladatok.
630 ft-ot fizetnek óránként és elvileg támogatják az útiköltséget, de ez még nem biztos.
Úgy hirdették hogy kiemelt bérezès, abban reménykedtem hogy akkor esetleg valami komolyabb, mert az ilyen papírmásolgatás, tologatásnál jobb lenne már picit több. Persze ez sem rossz, de kíváncsi leszek mit kell csinálni.
630 ft tényleg nem sok, de elvileg támogatják az útiköltséget, ha azt kifizeték legalább annyival több maradna de azt mondta az iskolaszövetkezetes kapcsolattartó hogy erre majd mèg ràkérdez.
Hát az aktatologatás és fénymásoláshoz a 630 bruttóban is elég jó, mert megszakadni azt nem fogsz.
Ráadásul a gyárakban, ahol elég szarok a körülmények, nem keresel annyit bruttóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!