Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet eredményesen...

KeriJoe kérdése:

Hogy lehet eredményesen kezelni ha egy cégen belül csak én vagyok egyedülálló?

Figyelt kérdés
Több olyan cégnél is dolgoztam már ahol a kollégáim mind házasok voltak, vagy komoly kapcsolatban éltek kivéve engem. Ez olykor kellemetlenül érint (pl céges vacsoráknál ahol a pároddal jelensz meg, vagy a beszélgetések a kollégák között amikből kimaradok, mint pl ki mit csinál a párjával hétvégén stb.). Szerintetek hogy lehet kezelni az ilyen helyzeteket sikeresen? Teljesen normális, sportos, jó kiállású, jóképű férfinak mondanak, szerencsére sok nővel voltam együtt az életem során de soha nem tartottam magam nőcsábásznak. Legtöbbször komoly kapcsolatot keresnék de abban nem voltam eddig szerencsés, bezzeg a kalandok összejöttek.
2015. jan. 8. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Én így vagyok vele a mostani munkahelyemen. Hallgatom őket, ők különcnek tartanak. Kellemetlen néha, de ez van.Nem a különcség maga, hanem az, hogy tényleg mindenki vagy házas, vagy van valakije, engem kivéve. Mondjuk nem megyek kútnak emiatt, gondolom megszokom idővel, illetve nem nagyon foglalkozom vele, mert minek. Dolgozni járok be, ok, nem tudok ezekbe a beszélgetésekbe belefolyni, itt már nem lehet tréfásan szólni, merthát nős ember... Furcsa! (nem az hogy nősek, hanem a helyzet)
2015. jan. 8. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért maradsz ki a beszélgetésekből? Ha arról beszélgetnek, ki mit csinál a párjával a hétvégén, abba a beszélgetésbe is be lehet csatlakozni, csak más szempontból. Nem úgy értem, hogy te mit nem csinálsz a nem létező a pároddal, hanem pl. említenek egy helyet, ahol te is jártál, vagy pont olyat dolgot csinálnak, amit te is szoktál. Kicsit túlmisztifikálod ezt a dolgot. Nem hiszem, hogy azt a céget egyedülállókra meg házasokra osztják. :)

Egyedül elmenni, amikor mindenki párral megy, biztos nehéz lehet. De a munkában, a munkahelyen ez ne érintsen rosszul, oda dolgozni jártok.

2015. jan. 10. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!