Munkahelyi balhé! Mit tegyünk?
Tényleg van ilyen? o.O
Mondj fel és menj munkaügyi bíróságra. A többieknek is ezt kellene tenniük. Aztán szépen bezáratni az egész helyet.
Mondj fel, ennyi penzert dolgozni, meg a kozmunkasok is tobbet keresnek, ti meg a minimalbert sem kapjatok meg.
Raadasul a fonok is egy ganė.
Mivel 118.e van leirva, es gondolom a tobbit lenyulja, mar igy ezek utan azt ks feltetelezem a fonokrol, hogy esetleg nem is mindenki van bejelentve, vagy epp o nyulja le kaszabol a penzt. Az egesz egy nagy adocsalas.
en feljelentenem siman, mar csak azert is mert ilyen szemet, mi az hogy atcimkezi a termeket? Lejart dolgokat ad el, es ha ez miatt egy vevo feljelentest tesz, ti dolgozok lesztek a hibas, hogyan bizonyitod azt hogy epp nem ti cimkeztetek at?? Gondolom fiatalok dolgoznak es tapasztalatlanok, pontosan ezert, hogy egy tapasztalt fonok at tudja verni a palyakezdoket!! Mondjatok fel es ne csak te egyedul, hanem a tobbi osztaly.t. egyutt es feljelenteni, elopja a fizeteseteket, illetve rossz termekeket cimkez at stb stb....
Hárombetűs áruházlánc?
Amúgy én is egyből kilépnék és perelnék.
Ha hagyod magad ne csodálkozz, ahogy eddig tapasztaltam az emberek inkább panaszkodnak, mintsem h tennének valamit, azt várják, hogy valaki más tegyen értük. Nem fog!
Vegyél magnetofon vagy mit, vedd fel egy jó pár beszélgetéseteket, aztán azt is ahogy átcímnkézi a lejárt árut, és pereld le a gatyáját is. Azt nem értem csesszétek meg, hogyha volt ellenőr is hogy a fenébe nem tudjátok már elmondani h mi van, mitől féltek? ha az ellenőrnek elmondanátok tudna tenni érte vmit, de ahhoz beszaribbak vagytok.. ez kicsit szánalmas, könnyű Katit táncba vinni, ha Kati is akarja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!