Mi van ha tescoban diákként a kasszában nagyobb a hiányom mint az adott havi fizetésem és nem tudom ledolgozni? :/
Ne haragudj,de nem vagy pénztárba való!!
Hogy lehet akkora az az összeg?!?! Figyelj oda jobban, különben hiába való az,amit csinálsz! Én is kasszás vagyok a Tescoban, de mégcsak a kezdetek kezdetén sem volt hiány a munkám során... nagy felelôssêg, kellô oda figyelés, illetve ügyesség hiànyában javaslom ne kasszàzz !!! Saját érdekedben...
Te normális vagy? Rabszolga munkázol a Tescoba erre fel nem, hogy nem fizetnek ki, hanem még neked kell fizetni. Szerintem direkt szívatnak mert megtehetik.
Mocskos egy multi a tesco....
Valahogy be fogják rajtad hajtani biztos. Ha nem ebben a hónapban, akkor a következőben.
De nem értem, hogy lehet ekkora mínuszt csinálni (vagyis azt sem értem, hogy lehet egyáltalán mínuszt csinálni...). Többet adsz vissza a vevőknek mint kellene? (Viszont ha valakinek többet adsz, simán előfordulhat, hogy másnak meg kevesebbet... gratulálok) Vagy van, ami nem húzol le?
Ha nem húz le valamit az nem jelentkezik hiányként...
Rosszul ad vissza vagy rosszul fogad el pénzt.
A hiányt a Tesco a diákszövetkezeten fogja behajtani, a diákszövetkezet pedig rajtad. A mikéntjét a munkaszerződésedben leírtak szabályozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!