Mit illik vinni névnapozásra?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen 3 havonta tartunk névnapozást, olyankor azok, akik abban a 3 hónapban ünnepelték, kapnak 5000 ft értékben valamit, én visznek sütit, vagy valami ennivalót. Idén ez most a karácsonyi bulival is egybeesik majd. Mivel új vagyok itt, ez lesz az első ilyen névnapozáson, nincs ötletem mit vigyek. Gondoltam mézeskalácsra, mert az egyébként is karácsonyi. De lehet, hogy ennél nagyobb kaliberű dolog kellene... Tudtok segíteni?2014. dec. 2. 20:54
1/1 anonim válasza:
Én aprósütit vittem, teljesen jó volt. Nem kell túlzásba esni, valamivel kicsit megvendégeled őket és kész. Egy tepsi akármi bőven elég, mindnekinek jut 1-2 nagyobb vagy pár kisebb süti és jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!