Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát tudnátok javasol...

Milyen munkát tudnátok javasolni? Szerintetek milyen szakma/munkakör illene hozzám?

Figyelt kérdés

Kb. 5 éves korom óta hajtogatok, papírból bármit el tudok készíteni. Elég egy rajz és máris pörög az agyam, elkezdem és kész is egy ember, állat, doboz, akármi.

Festeni is tudok, bármilyen képet lefestek.

Szeretem a matematikát, statisztikát. Maximalista vagyok. Minőségellenőri végzettségem van, de mivel nincs tapasztalatom, nem kellek sehová.

Nincs diplomám sem. Most 29 éves vagyok. Nincs pénzem a továbbtanulásra, állami támogatottba pedig már nem férek bele a korom miatt.

Eddig külföldön dolgoztam idegenvezetőként (3 nyelvet beszélek). Most itthon szerettem volna letelepedni, de egyre inkább azt látom, hogy nem tudok, nem tudom megteremteni az alapokat, mert nem a valós tudást nézik, hanem azt, hogy milyen papírjaim vannak... Mit tennétek a helyemben?

Külföldre a párom és a családom miatt nem szeretnék újra kimenni, nagyon sokat voltam tőlük távol.

2014. nov. 28. 14:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Keress fel iskolákat, művházakat, ovikat, nyugdíjas házakat, tarts kreatív szakköröket, indíts tanfolyamokat, stb.
2014. nov. 28. 14:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a nyelv oldaláról közelíteném meg a dolgokat. Itthon is lehetnél idegenvezető, esetleg egy magánvállalkozásban nyelvtanfolyamokat tartani, emellett még beleférne egy kis kézműves tanfolyam tartás kicsiknek-nagyoknak, játszóház, idegennyelvű oviban dajka, ügyfélszolgálatos, ahol kell használnod a nyelvtudásodat, esetleg az idegenforgalomban valami más jellegű (pincér, utazási irodában alkalmazott (akár úgy is, hogy te viszel ki egy csoportot), hop-on - hop off árus stb.)

Sok sikert!

2014. nov. 29. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!