Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi kell ahhoz, hogy valaki...

Mi kell ahhoz, hogy valaki kutya "terapeuta? " lehessen?

Figyelt kérdés
Nem tudtam a foglalkozás pontos nevét csak hallottam róla. 11.-es vagyok és jövőre el kell döntenem hol szeretnék tovább tanulni. Valamennyit halottam a kutya terápiáról és mivel imádom a kutyákat és szeretem a gyerekeket ráadásul egészségügyön tanulok így gondolkoztam, hogy mi lenne ha ebbe az irányba indulnék el. Szóval érdekelne, hogy mi lenne a feladatom, milyen végzettség kell hozzá stb. esetleg egyéni tapasztalatok bármi ezzel kapcsolatban, minden érdekel :D
2014. nov. 19. 16:39
 1/4 A kérdező kommentje:
a mi kell ahhoz, hogy valaki kutya terapeuta lehessen. Nem csak a végzettségre lennék kíváncsi hanem mondjuk tulajdonságokra is tehát legyen határozott, kedves.. ilyenek...
2014. nov. 19. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Kutyás terapeutának hívják azokat, akik a kutyák segítségével dolgoznak.

Ezt találtam, de biztos van máshol is képzés:

[link]

Ill. van erről szakirodalom is. Javaslom, hogy olvasgassál a témában. Én csak egy könyvet ismerek erről, azt elküldhetem privátban, ha érdekel.

2014. nov. 20. 08:53
 3/4 A kérdező kommentje:
hú köszönöm szépen! Igen, érdekel küldheted nyugodtan :)
2014. nov. 20. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Írtam privátot :)
2014. nov. 21. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!