Valaki dolgozik Auchanban?
Figyelt kérdés
érdeklődnék, hogy milyen ott dolgozni, mennyit lehet keresni és korrektek-e2014. nov. 13. 14:03
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem érnek rá válaszolni. :-(
2/6 anonim válasza:
én ott vásárolok
nekem boldognak tűnnek az ott dolgozók
3/6 anonim válasza:
bár én depressziós vagyok, hozzám képest sokan boldogok
4/6 anonim válasza:
Anyám dolgozott ott, 2 hónapig bírta. Nagyon rossz hely, figyelnek mennyit mosolyogsz a vásárlóra, és hiper gyorsnak kell lenned, különben akár el is küldenek. Hatalmas a hajtás, szinte könyörögnöd kell ha wc-re kiakarsz menni, a főnökeid leszólnak állandóan, de bezzeg a hallássérülteket meg az enyhén szellemi fogyatékosokat alkalmazzák, mert milliókat kapnak utánuk. És őket nem piszkálják. Szóval, ne akarj oda menni!
5/6 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen pozícióban dolgozol. Én árufeltöltőként dolgoztam az egyik Auchan-ban, pénz átlagos
munka viszont van bőven. Italosztályon voltam és eléggé zúzós, főleg hétvégén. Kollégák rendesek voltak, a menedzserek viszont nem.
6/6 anonim válasza:
"nyám dolgozott ott, 2 hónapig bírta." = lejárt a szerződése és nem hosszabbították meg neki
Ha lébecolni akarsz, akkor ne is jelentkezz. Dolgozni kell, nem lustálkodni. Jó ott dolgozni, persze attól is függ, milyen társaságba kerülsz. Milliomos nem leszel, ettől nem kell tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!