Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti szeretitek a munkátokat?...

Ti szeretitek a munkátokat? Vagy minden áldott nap utálattal mentek dolgozni?

Figyelt kérdés

Bárcsak nyugdíjas lennék már, mert én utálom! :(

Igaz, örülhetek, hogy van, de mégis utálom!

2014. nov. 5. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szeretem a jelenlegit, nagy projekt, sok emberrel, jó fej kollégák, és gyakornokként sok olyat tanulok, ami később jól fog jönni.
2014. nov. 7. 09:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem nagyon,kezdek beleőrülni úgy érzem,pedig alig lehetne okom panaszra a körülményekhez képest.De én extrém esetnek számítok az átlagember szemében.Maximum annyit látni rajtam,hogy be vagyok fordulva,álmos vagyok,gyenge,vagy épp ingerült vagyok.

Gyűlölöm hogy meg vagyok fosztva a "szabadságtól",el kell mennem otthonról,idegenek közé,és ez határozza meg a napjaimat.Nem az hogy én mit akarok.Nem érzem magam szabadnak.Szerencsére ott sokat vagyok egyedül,ami nem rossz,mert nem bírom az embereket.Ha nem találok ki valamit,inkább kinyírom magam,de NEM leszek alkalmazott még kb 25-30 évig.Nem bírtam megszokni.

27L

2014. nov. 9. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:Ha szabadnapos vagyok se érzem jól magam.Nekem mindig meg kell erőltetnem magam,hogy elviseljem az életet.Amik régen örömöt okoztak,azok a dolgok is közömbösek,vagy a rosszat látom bennük.
2014. nov. 9. 18:08
 14/14 A kérdező kommentje:

"Szerencsére ott sokat vagyok egyedül,ami nem rossz,mert nem bírom az embereket."

Nem tudom pontosan mivel foglalkozol, de meg tudom érteni. Én eladó vagyok, és pont, hogy minden áldott nap szóba kell elegyednem vadidegenekkel és ajánlgatni mindent, és ha nem csinálom sajnos én leszek kitéve. Nekem olyan munka kéne ahol nem találkozom sok emberrel, vagy egyáltalán emberrel sem, valami irodai munka vagy hasonló. Bár annak is vannak hátrányai, de legalább nem kell művigyorogni egész nap :)

2014. nov. 9. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!