Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nálatok milyen a légkör a...

Nálatok milyen a légkör a munkahelyen? Hogyan viszonyultok egymáshoz cselekedetekben?

Figyelt kérdés

Hallottam olyanról a barátnőmtől, hogy ők mindent megbeszélnek, sőt, a főnök barátságosan megöleli a beosztottakat és/vagy a beosztottak őt és a beosztottak is ölelkeznek egymás között.

Az én munkahelyemen nagyon jó a légkör, de az eddigieknél eddig egyszer nem jutott eszembe, hogy ölelgessem a főnököt vagy mélyen szántóan beszéljek a magánéletemről és az érzéseimről. Se főnöknek, se munkatársaknak.

Sőt, az első helyemen szerintem orvost is hívtak volna hozzám, ha a főnökasszony nyakába borultam volna, vagy, ha nem is, de a nő eléggé elképedt volna :D na ott kb rámosolyogni se mertem, vasszigor volt :D még a munkatársaktól is rettegtem :D

Ti nálatok milyen a légkör?

2014. okt. 21. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát takarítónk van elég bocs :D programozóknak van hely :D
2014. okt. 22. 11:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Hasonló, mint a 7. válaszolónál. Jól el lehet beszélgetni, poénkodni a kollégákkal, nincs üvöltözés meg a szar napomat máson élem ki története. Ha valakinek gondja-baja van, megbeszéljük, egymástól kérünk segítséget és senki nincs lenézve, ha butább kérdést tesz fel. A főnök is egy emberileg baromi korrekt és jólelkű ember.

Szóba szokott kerülni a magánélet is, általában a kollégák meg a főnök gyerekei, ehhez nagyon nem tudok mit hozzátenni, révén nekem nincs :D de azt látom, hogy az érdeklődés nagyon jól esik mindenkinek, pláne ha kicsit dicsekedhet a gyerekével. Foglamam sincs amúgy, hogy lehet az ilyen kapcsolatot nevezni. nem is épp egy szigorúan munkakapcsolat, de azért a barátságtól is távol áll. Mindenesetre így tökéletes, nem mey a munka kárára sem, mert tudja mindenki, ha sok a munka, akkor dolgozni kell. Van, hogy akár egy óráig is tök csend van, mindenki belemélyed a feladataiba, a telefon se szólal meg... De abszolút nem zavaró.

2014. okt. 22. 20:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi különösebben nem barátkozunk, de nyugi van és senki sem cseszegeti a másikat. Néha van egy-két "érdekes" ügyfél, de ők már az ügyfélszolgálat, ügyvédek, biztonsági őrök gondja.

Kereshetnék többet is, de bőven elég a fizetésem, így inkább a nyugalmat választom.

Számítógép hálózatokat tervezek.

2014. okt. 22. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!