Szerintetek melyik London környéki kisvárosba érdemes munkavállalás céljából kiköltözni? Egy órányi vonatútra gondolok a várostól. Mik a tapasztalatok London környéki kisvárosokkal kapcsolatban, pl szobaár?
Miért nem Londonba jössz egyből??
Mi 1 hónapja jöttünk át ide másik országból, és az általad felsoroltak közül nem sok volt adott, csak egy kis társalgási angol, diploma, valamint külföldi tapasztalat. Ez utóbbi segített nagyon sokat.
Ha te folyékonyan beszélsz angolul eszedbe ne jusson elmenni takarítani, mert én is hotelban kezdtem el dolgozni, de a kollégáim között olyan is van aki meg sem tud szólalni angolul. A recepciós is úgy beszél, hogy khm...mindegy. Szóval egy vezetői állást, de minimum egy irodait simán megpályázhatsz. Én sem hittem volna hogy itt ennyire nem tudnak az emberek angolul, mert előtte másik országban éltem, ahol mindenki 3-6 nyelven felsőfokon beszélt, ahhoz képest nekem nevetséges, hogy itt munkához ez az egy nyelv kell, az is alap szinten.
1500 fontot alsó hangon meg tudod keresni. És akkor még lehet hogy keveset mondtam. Londonban rengeteg lehetőség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!