Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hagyjam rá vagy csapjak az...

Hagyjam rá vagy csapjak az asztalra?

Figyelt kérdés

Az új munkahelyemen én és egy másik nő vagyunk az újak. Kicsit furcsa felfogású, de alapból nincs vele problémám. Mostanában viszont vannak dolgok, amik nagyon idegesítőek vele kapcsolatban. Nagyon lassan dolgozik, mindig olyan feladatot végez, amihez alig kell megmoccanni, totál el van kényelmesedve, telefonál, eszik munka közben, ráadásul még okoskodik is, miközben ő sem tudja a dolgokat... Mindezt úgy, hogy 3 hete dolgozunk ott, ráadásul termelésben, ahol mindig van mit tenni és haladni kell. A kollégáim is kivannak tőle, már a főnök is többször szólt neki, hogy szedje össze magát, mert nem napköziben van.

Van amikor hozzám is odajön okoskodni, vagy félbehagy valamit amit én fejezek be, de én ezeket rá szoktam hagyni, nem szólok semmit. Egyik munkatársam mondta nekem, hogy ne hagyjam magam, álljak ki magamért. És igaza is van, de úgy vagyok vele, hogy ezzel a nővel utazok munka előtt és után is, nem akarok konfliktust se utazáskor, se a munkahelyen.

2014. okt. 13. 21:11
 1/6 anonim válasza:
Teljesen ugyanebben a cipőben járok, de én kiálltam magamért. Nem tudom, hogy jó-e így vagy nem, mindenesetre sokkal több ideges ettem meg, amikor még csak magamban forrongtam, hogy ez így nem jó. El lehet mondani szépen nyugisan is, de ha hagyod, hogy a harag és az utálat teljesen elárassza az agyad, akkor nagyon csúnyán össze fogtok veszni. Még az elején kell ezeket a dolgokat tisztázni. Mindenkinek van saját munkaköre és feladata, ezekre kell összepontosítani, nem a másikéra!
2014. okt. 13. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, én a saját dolgaimat is megcsinálom, meg így az övét is amit félbe hagy. Nem szívességből meg semmi olyan, azért teszem, hogy haladjon a munka.
2014. okt. 13. 21:20
 3/6 anonim válasza:
Persze, hogy azt szeretnéd, hogy haladjon a munka, de ha elrontasz neki valamit, akkor szemrebbenés nélkül be fog mártani és akkor már nem az fog számítani, hogy lusta, hanem, hogy te elrontottad.
2014. okt. 13. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen kollegam,es mar en is unom,hogy mi-a többiek-keressük meg az ö fizeteset is.Szo szerint.
2014. okt. 13. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha a főnök is szólt már neki, akkor ki fogják rúgni pár héten belül; ha így folytatja.
2014. okt. 13. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Le kell szarni, állj ki magadért. Mindkét szülőmnél történt már hasonló és tudod mi történt? Nem ültek többet melléjük a kollégák, akiknek beszóltak. Hatalmas veszteség, igazán mondhatom.

Állj ki magadért!

2014. okt. 14. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!