Hogyan legyek könyvesbolti eladó?
Egyébként itt a hirdetés, csak keresni kell
A könyveknek most pont azért van piacuk, mert rájött egy réteg, hogy gépen olvasni sokkal fárasztóbb. Plusz én szeretem azt, hogy megfogható, szeretem nézegetni a borítóját, meg imádom, hogy végre egy dolog, ami nem világít, és nem kell hozzá áram.:D OLX-en meg azért nehéz eladni, mert aki a feelingért veszi a könyvet, annak valószínű, hogy bejön az újkönyv-feeling, hogy ő vigyáz vagy nem vigyáz rá, nem másnak a szétlapozott könyvét kell olvassa, pláne ha ragasztott, és be van törve minden 10.oldalnál.
Nekem kevés könyvem van, de azokat nagyon szeretem, évente az a 2-3 amit veszek, azt viszont újonnan akarom venni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak (végre:D), szerintem kisebb az esély, hogy felvegyenek, de nem azért, mert spec végzettséget igényelne, hanem mert arányaiban kevesebb könyvesbolt van, mint pl élelmiszerbolt vagy drogéria. És mivel normálisabb, igényesebb a környezet, és nem csirkefilét kell pakolgatni, ezért gondolom túljelentkezés is van mindenhova.
Szerintem akkor lennél előnyben, ha lenne valami bölcsész-szerű végzettséged. Erre legalább jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!