Szemétseg az ha a kollegam ellehetetlenito a munkamat es ezt jelentem a főnöknek?
A szitu a következő:
Angliaban vagyok egy hotelben ejszakas recepcios. Valójában poziciom szerint ejszakas menedzser asszisztens.
Egy srác van még velem. Ő a night.porter. Jövő héten pedig kezd az új night manager.
A probléma az hogy nem tudok együtt dolgozni a night.porter gyerekkel.
Kezdetektol fogva az van hogy egyetlen budos szot sem szol hozzam es ezt értsétek szó szerint. Nyolc órát együtt vágyunk es ha en nem kerdezek / nem beszelek akkor nulla a kommunikáció. Szo szerint.
Ez egészen addig nem.is zavarna ameddig nem a munkam minőségenek rovasara menne de sajnos arra megy rá. Ugyanis alapvető.infókat nem mond el vendegekkel foglalasokkal egyeb dolgokkal kapcsolatban. Semmit. Emiatt sokszor kerültem kellemetlen helyzetbe. A szo legszorosabb értelmében egyetlen szot sem kommunikal velem
Ha en kerdezek válaszol de nem nez ram csak motyogja a dolgokat. Teljes mertekben ignoral.
Nem azt mondom hogy kedveljen mert ha nem is kedvel attol meg tudomasul vehetne hogy munkatarsakkent egyutt kell működnünk.
Rettenetesen idegesito es bosszanto a dolog. Egyébként csupán két honapja vagyok itt. Maris keresgelek mas helyet mert nagyon nem
birom ezt igy.
Az utolso remény az uj night manager. Hogy talán o normalis es.
Szóval szerintetek bekopjem a nagy főnöknek vagy ez szarkavaras? Volt hasonloban reszetek??
kötelessége tájékoztatni engem!!! kedves második, dolgoztál te valaha csapatban????? ha nem, akkor szerintem ne adj ennyire értelmes hozzászólásukat... uramatyám.
egy hotelben az információk pontos átadása alap dolog, és dolgoztam mér vagy 4 különböző hotelben és eddig ez seholsem volt probléma.
az hogy utálja a bevándorlókat 1 dolog, én meg gyűlölöm az angolokat, és akkor mi van???
és a főnök miért is nem nekem adna igazat??? mert szerinted teljesen normális hogy semmit nem mond el nekem?????? uramatyám, végezd el előbb az érettségit szerintem és 12 évesen ne osztogass ilyen okos tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!