Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkaügyi támogatásait mennyir...

Munkaügyi támogatásait mennyire nehéz megkapni?

Figyelt kérdés

Most elkezdtem messzebb is melókat keresni és néztem, hogy van olyan támogatásuk, hogy a lakásba x ideig beszállnak ha messzekerülök.

Ezt pl:. mennyire nehéz megkapni.

Pl:. családi hátteret mennyire nézik (pl:. anya+apa mennyire bírja a gyereket ebben támogatni stb)

2014. szept. 17. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Munkaügyi központja válogatja.... Nálunk, Hódmezővásárhelyen egyes ottani ügyintézők kisistennek képzelik magukat, hogy majd ők eldöntik, hogy megadják-e, ami amúgy törvényileg járna (úgy tudom, a lakástámogatás csak adható). Persze a haver, sógor-koma-jóbarát azonnal megkap mindent, ami "adható".

De ez nemcsak a Mügyi központra vonatkozik, más vásárhelyi hivatalban is jártam így, hogy jó hangosan, megalázó hangnemben visszautasítottak. Erre írtam egy "szép" levelet a főnöküknek és átmentem Szegedre ügyet intézni, ahol segíteni akarnak az embernek, nem basáskodni felette. Örülök, hogy megszabadultam arról a környékről.

A család anyagi helyzetéhez semmi közük. Nem vizsgálhatják.

2014. okt. 10. 06:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Vásárhelyi Munkaügyi központban megesett történet még: nyáron négyszer voltam Pesten állásinterjún, aminek útiköltségét téríteniük kellene (igazoltam is azt, hogy interjún voltam). Térítés helyett hangos kioktatást, megalázást, további kérdéseket kaptam (a főnökasszonytól): Ő ehhez nem járul hozzá; miért nem Békés megyébe vagy Bács-Kiskun megyébe megyek állást keresni. Lássam be, hogy ez senkinek nem jó, hogy én Budapestre járok interjúra és utána kérem az útiköltséget. Legszívesebben feljelentettem volna a vezetőt. Úgyhogy csak remélem, hogy nem hódmezővásárhelyi vagy. Úgy látszik, ők abban érdekeltek, hogy minél több munkanélküli legyen a városban. Basáskodni akarnak, nem segíteni.
2014. okt. 10. 06:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Én a szolnoki munkaügyihez tartozok.

1x voltam benn még csak. Az a lány elég kedvesnek tűnt akivel akkor beszéltem. (Egy elég halk szavú lányról beszélünk. Nem vagyok zajos típus de mellette annak éreztem magamat. Jobban oda is kellett emiatt ifgyelni, hogy véletlenül nehogy az legyen, hogy nem hallok valamit)

2014. okt. 10. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!