Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rövid és hosszú távon kinek...

Rövid és hosszú távon kinek jobb a fizetése?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok és azon gondolkodom vagy fogtechnikusnak megyek vagy rendőrnek. Úgy tudom van egy suli érettségi után ahol rendőröket képeznek. Sajnos az egyetemhez nincs megfelelő pontszámom jelenleg.

Az lenne a kérdésem,hogy rövid és hosszú távon melyik éri meg jobban és melyik keres jobban ? Egy fogtechnikus vagy egy újon közúti rendőr ? És hosszú távon változhat ? Kb mennyit keresnek ?

2014. szept. 14. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy fogtechnikusnál szerintem lutri, mekkora szerencséje van, mert könnyen lehet, hogy az alulfizetett közegészségügyben ragad meg. Egy rendőr is megkeres annyit, mint utóbbi, de hamarabb megy nyugdíjba, legalábbis nem fog 65 éves koráig közúti rendőr lenni. Egyébként az, hogy most mire nincs elég pontod, nem jelenti, hogy később ne szerezhetnél többet.
2014. szept. 14. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
fogtechnikus az nem orvosin van? Ha kevés a pontod, akkor le is mondhatsz róla...
2014. szept. 14. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Elmész rendőrnek és simán lesz rögtön állásod. Nyelvvizsgát teszel és már meg is emelik a fizetésed.

Vannak rendőr ismerőseim és az éjszakás műszakokat átalusszák a rendőrautóban. Van aki kutyás rendőr és alig van pár szolgálati napja és emellett jól is keres.

Én nem próbálkoztam rendőr sulival mert tudom hogy egészségügyi okok miatt nem vettek volna fel. Elég nagy szivatás a képzés de ha túl van rajta az ember akkor már lazább.

2014. szept. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!