Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Beleestem a fonokombe?!

Beleestem a fonokombe?!

Figyelt kérdés
Nos a helyzet az, hogy uj munkahelyen kezdtem 3 hete. A kozvetlen fonokomrol van szo, o segit mindenben, "betanit". Olyan eros vonzodast erzek iranta, ami teljesen ledobbentett es letagloz. Most jottem vissza GYEDrol, van egy szuper parom, ezert sem ertem ezt! Mi a csuda ez es mit kezdjek vele? Elkerulni nem tudom, kozos az irodank es munka miatt szoros kontakt van. Hogy lehetne ezt megszuntetni?
2014. szept. 11. 21:29
 1/10 acelsziv ***** válasza:
türtőztesd magad. A segítség miatt rengeteg figyelmet kapsz tőle. Időnként előhoz ilyesmit. Önuralom, aztán bele a munkába. Át fogsz billenni egy holtponton onnantól max barátként fogsz rá tekinteni.
2014. szept. 11. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló a helyzet. Ébredj fel az álomvilágból. Minél hamarabb, mert minél tovább álmodozol, annál rosszabb.
2014. szept. 11. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:

ez fellángolás az elidegenedettség miatt.

otthon voltál elzárva a világtól,lecsökkent szociális élettel,ezért hatnak rád elemi erővel az ingerek.

uralkodsz magadon,elvileg nem minden nő állat.

evolúciós szempontból is kártékony lenne ebbe belemenni,mert az ember gyerek 4-5 éves koráig sérülékeny.

e miatt alakította ki az evolúció a kötődést és a szerelmet,hogy a sérülékeny ember gyerek életben maradása és fejlődése 2 szülő mellett sikeresebb lehet.

aztán ha már életképes az utód,akkor szokott jönni a válás sok esetben,mert a körforgás sikeres volt,így a feladat végre lett hajtva.

2014. szept. 12. 03:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld pacsi mindenkinek! :)

Nem a türtőztetéssel van gondom, hanem az iszonyatos bűntudattal, ami eltölt a gyermekem apja iránt és a gyerekem iránt, hogy ilyen dolgok vannak a fejemben/szívemben. Nyilván nem fogok lépni, mert szeretem a Páromat, de attól még ez a helyzet nagyon zavaró nekem. Hétvégén mindig jobb, ha nem találkozok vele, de aztán hétfőn kezdődik minden előről.Ráadásul már álmodtam is vele, és én beszélek álmmomban sokat, mi lesz, ha egyszer a Párom is meghallja? Elmondjam neki ezt? Vagy tényleg fogalmam sincs, mit csináljak.

2014. szept. 12. 05:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a pároddal kéne valami pluszt csinálni. Romantika, kirándulás, lelkizés, kapj tőle több figyelmet és akkor betöltődik az a kis űr, amit most a másik férfival való (munka)kapcsolat tölt be.
2014. szept. 12. 10:49
 6/10 Különlegescsajszi ***** válasza:
56%
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok,csak nekem a munkatársam,azaz egy fiú nagyon megtetszett már a legelső találkozáskor! Amúgy most 3. hónapja,hogy ott vagyok a melóhelyen!:) Így is,már egy ideje nem jött be,de ma úgy hallottam,hogy táppénzen van,már nagyon ki voltam,mert már alig vártam,hogy újra lássam.!!. De tudom,hogy ez rossz,mind magánéletileg,mind pedig munkailag egyaránt.! Tehát tisztában vagyok vele,hogy magamnak csináltam egy kis kupac s..rt.! :D Amúgy meg lehet,hogy én is bejövök neki!:) Na hát ez majd eldől.. Amúgy meg nekem is van párom,és ahogy írod,én is kénytelen lennék elhagyni,és az biztos,hogy azért vagyunk így,mert valamit nem kapunk meg a kapcsolatunkból,tehát valami hiányzik,és ha hiszed ha nem,velem sem foglalkozik a "párom",aki már szinte nem is a párom,mert Isten tudja,hogy mikor szexeltünk egy jót utoljára,és igazából hiányzik a "szeretlek" szó a szájából már k**va rég óta,a romantika meg a csók is! Utóbbival sem élünk.! Úgyhogy ahogy az utolsó kommentelő is írta,nálatok is valami bibi lehet,ez menekülés,hogy hátha egy jobb hajóban találjuk magunkat! Sajnos azt kell,hogy mondjam,hogy nem tudom,hogy mi lesz ennek a kimenetele.. de semmi jó,hiszen már nekem is rengeteg őrültség megfordult a fejembe..!! Kitartást! Lehet lesz jobb,mert nem kell elásni azért ezt a dolgot..
2014. szept. 12. 16:56
 7/10 Különlegescsajszi ***** válasza:
Ezzel azt akartam mondani,hogy lehet,hogy "levált" rólad,de majd ha lesz gyenge pillanata,akkor magához ölel,stb. .. Tudom,nálunk volt már így.. !!:)
2014. szept. 12. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Elöször is nincs semmi baj, nem kell, hogy büntudatod legyen.

Ahogy elöttem is irtak, ingerszegeny környezetben voltal eddig, gondolom nem ereztettek veled nap mint nap, hogy nö vagy es hogy jo nö vagy. Most ott van a közeledben egy vonzo ferfi (gondolom nem ronda, ha ennyire tetszik), aki esetleg többször belep a szemelyes teredbe, na adj isten flörtöl, vagy viccelödik veled. Nem tudom milyen ember, lehet, hogy eszrevette a zavarodat, es ha nem is tudatosan, de ratesz meg egy lapattal, mert ki ne elvezne, ha tetszik valakinek.

Attol meg, hogy tetszik nem zugtal bele (gondolom nem mennel bele semmibe), egyszerüen elszoktal attol, hogyan kezeld egy olyan ferfi közelseget, aki nem a ferjed. Nyilvan almodsz vele, hiszen foglalkoztat a dolog. Ez addig sajnos igy is marad, amig le nem zarod magadban.

Probald meg tudatositani magadban, hogy mi van, es hogy ezt nagyon nem erne meg eldobni egy futo kalandert. Gondolj arra, hogy ez max. önbizalomepites, es semmi több.

Szerintem az is jo lehet, ha elkepzeled vele a közös jövötöket, ahogy elvalsz a ferjedtöl, utana pakolsz, az ö gatyait mosod, ö horkol az ejjel, aztan megpocakosodik, stb. , tehat kapcsolat leglelombozobb reszeit.

2014. szept. 12. 20:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, ismét mentek a zöld kezek! :)

Nem tudom kinek van gyereke közületek, de tudjátok, hogy ez egy kisség megtépázza a legjobb kapcsolatot is. Viszont mindent összevetve nem rossz a kapcsolatunk a Párommal, és szeretem Őt. Igaz, hogy nem kapok annyi bókot tőle, mint az udvarlás idején, de hát ez természetes is szerintem. De szerintem érez valamit, mert pár napja jobban odafigyel rám, én olyan típus vagyok, akire kiülnek az érzelmei/gondolatai.

Azért is nagyon furcsa ez nekem, mert mint férfi nem igazán tetszene a főnököm, idősebb is nálam elég sokkal, ráadásul neki is van családja. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy nem ő olasz, és hiába beszélem a nyelvet, a gesztusokat/szokásokat nem ismerem annyira, hogy egyértelmű legyen a helyzet. Szóval nagyon bonyolult és káoszos ez az egész, de azt hiszem az lesz a legjobb, ha kiöntöm a szívem a Páromnak, és megpróbáljuk együtt megoldani, mert ez nem vezet sehova így. Nem szeretek titkolózni előtte, és nem is nagyon tudok, részben a személyiségem miatt, részben azért, mert nagyon jól ismer, és érzi, hogy valami zavar van bennem. Vagy ezzel nagyon megbántanám, és próbáljam egyedül lerendezni magamban? Tényleg nem tudom... :(

2014. szept. 12. 23:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod, hogy mi a legjobb. En biztos nem mondanam el a ferjemnek, ö pl. nagyon rosszul reagalna. De te ismered a parod, te tudod, hogy ö hogy fogadna.
2014. szept. 13. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!