Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan aki Tenerifén...

Van itt olyan aki Tenerifén dolgozik?

Figyelt kérdés

Én most Cipruson dolgozok. az érdekelne hogy ha januárba kimennék mennyi esélyem van munkát találni vendéglátás terén.

23/F

2014. szept. 11. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Bár nem tenerifen dolgozom de most jöttem haza onnan.( nyaraltam)

Találkoztam egy magyar sraccal aki kinn él es azt mesélte hogy eztán kezdődik a szezon. Panaszkodott egyébként , nem szeret ott lenni. Persze ezt mindenki maga dönti el. Ajánlom hogy nézz körül Facebookon , hátha van olyan tenerifen elo magyar csoport. Állítólag sok honfitársunk van kinn.

2014. szept. 27. 20:26
 2/2 TenLiveSup válasza:

Egy hetes környezetfelmérő tanulmányút, mielőtt nekivágnál.

Mit tartalmaz? Szállást (1 hálószobás, medencés apartman 2 főnek), bérautót (az itt tartózkodás teljes idejére), reptéri transzfert. Az egy hét alatt megismertetjük a letelepedés, vállalkozás, vagy a munkavállalás lehetőségeit. Igény esetén segítünk a hivatalos ügyek elintézésében, lakásbérlésben, illetve a kitelepülés teljeskörű előkészítésében.. Mindezeken felül pihenésre, kikapcsolódásra is jut idő.

Bővebb információért írj a tenlivesup@gmail.com emailcímre.

2014. nov. 23. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!