Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha nem megy az...

Mit tegyek ha nem megy az asszertiv kommunikáció?

Figyelt kérdés
Vagy csöndesnek gondolnak, mert munkahelyi közegben nem tudok annyira határozott lenni, mert ha határozott vagok akkor ez átcsap nálam, arroganciába, igy a ket veglet között vagok, visszahúzódónak gondolnak ami nagyon zavar, es ha zavar valami akkor nem tudom ezt normálisan kinyilvánitani amiatt, mert nem tudom úgy közölni ahog kellene mert arrogáns hatást keltek, vagy dúrvát...27 eves nő vagyok.
2014. aug. 24. 02:10
 1/1 anonim ***** válasza:

vmi kommunikacios trening vagy ilyen temaban (kommunikavio) gyakorlati szakkonyv elolvasasa? vagy amolyan hogyan targyaljunk, hohyan vezessunk le egy megbeszelest stb.?

Masik onrismereti trening.

Egyebkent nagyon jo, higy ezzel tisztaban vagy hiszen akkor tudsz figyelni, higy az arroganssag helyett mely lelegzet es nyugodtan de hatarozottan fejtsd ki a vekemenyed.

Egyebkent nagyon hasonlo vagyok en is, de mar 37 eves nokent. Es pont a felsoroltakon gindolkodom, higy nem artana kepeznem magam kommunikaciobol.

Sok sikert:-)

2014. aug. 24. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!