Ti mennyi betegszabadságot szoktatok kivenni egy évben?
Figyelt kérdés
A ti munkahelyeteken milyen az elvárás ezen a téren. Elég sok rosszat hallottam a magyar mentalitásról ezen a téren és kíváncsi lennék nálatok ez hogy van. Ha lehet munkahelyet is írjatok, pl vállalkozónál vagy multinál.2014. aug. 21. 18:44
11/11 anonim válasza:
Apukám vállalkozónál dolgozik, mondjuk nem egy beteges típus, de nem mer elmenni táppénzre, nehogy kirúgják. Amit nem is értek, mert a főnökök szokták mondani, hogy az egyik legjobb munkaerő (még ha ez a fizetésén nem is látszik), míg vannak kollégái, akik néha betelefonálnak, hogy fáj a hasuk és nem mennek (és ez általában péntekre vagy hétfőre esik).
Én multinál dolgozom, nálunk egyáltalán nem szólnak, ha valaki táppénzre megy, sőt inkább mondják is, hogy maradj otthon, és ne fertőzd meg a többieket. Szerencsére én sem szoktam beteg lenni, így nem is voltam még táppénzen, de vannak kollégáim, akik rendszeresen táppénzre járnak, van, aki szinte minden hónapban beteg lesz és nem jön egy hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!