Munkaundorom van? Rosszul vagyok mit tegyek?
Igenis van fogalmam, a nyomorult anyám is "pánikbeteg" volt, jól el is cseszte a tesóim életét, szerencsére az enyémet nem tudta. :D
Amúgy én is diákmelóztam egész nyáron, ahogy levizsgáztam, másnap már mentem is dolgozni, és hétfőn kiléptem elég korrekt indokok miatt, mégis marha bűntudatom van, hogy nem csinálok semmit, de ismerek olyat, aki egész nyáron fesztiválozik a szülei pénzéből, szóval az is tök jó, hogy megpróbáltad legalább! Egyébként azt keresd meg, ami konkrétan a szorongást kiváltotta belőled a munka kapcsán, aztán azt kellene orvosolni. Egyetemi óra és diákmeló, ezekben ami közös, az az emberek jelenléte, illetve hogy felelősség hárul rád. Anyámnak mindkettővel baja van, és egy alkoholista drogos beteg állat, jó lenne, ha a te helyzeted nem fajulna idáig. :D Bocsi, hogy bunkó voltam, csak hát kicsit ambivalens érzéseim vannak ezzel a "pánikbetegséggel" kapcsolatban, de mindegy. Csak ha valós problémád van, akkor ne a gyakorikerdesek.hu-tól várj választ, hanem elsősorban magadtól. Beszélj barátokkal, ha vannak. Ha nincs, akkor családtaggal. Esetleg szakemberrel, ha jólesik és megoldható. Ennél többet itt sztem senki nem tud mondani, már bocsi...
# 3
Az ilyen elavult felfogás miatt is történik annyi öngyilkosság. "Szedd össze magad". Ezt kapta egyik rokonom is. A végére már teljesen elhagyta magát, próbáltam rajta segíteni, de mivel a drága szülei is úgy vélekedtek, hogy csak "elhagyta magát", ez sajnos nem ment. Nemrégiben öngyilkos lett.
Kérdező, bocs az offért: keress egy jó pszichológust, vagy egy "kört", bizonyos gyakorlatokkal lehet kezelni ezt a dolgot.
a kettőnek semmi köze egymáshoz. biztos valaki beléd beszélte ezt a hülyeséget de ez nem így működik.
a betegségek nagy része eleve kiújul, főleg, ha nem az okát oldod meg, csak tünetet kezelsz.
meg kell találnod a valódi megoldást, ha segítség kell, keress privátban.
--
az első válaszolóra meg ne hallgass, hülyeséget beszél. "szakemberek" többsége sem foglalkozik az emberekkel, és manapság már interneten hasznosabb dolgokat talál az ember, mintha orvoshoz menne, vagy alternatív gyógyászati körök is valóban hasznosabbak. bár tény hogy az átlag gyks ostoba, mint látszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!