Mely állások azok amik Magyarországon jelenleg nagyon kellendőek?
gazdinfót végeztem, nő vagyok, kelendő még a közgazdász, mérnök, sima informatikus.
női állásokra:)))
Ross: egy férfi ne legyen már bébiszitter. egy nő sem lehetne például...
Rachel: na, mi? Ross? Mi nem lehetne egy nő?
Ross: Király.
közgázhoz kapcsolható, ha a számolás nem túl "férfias".
a nők többsége könnyen el tud helyezkedni adminisztrációban, de csak közepes fizetése lesz és nem sok feljebbjutási lehetősége.
Jó, nem diszkriminációként irtam vagy hasonló, de egyszer még irta itt valaki hogy a targoncás meló mennyire kell most Mo-n...
Nő targoncásként vagy heggeesztőként, vagy autószerelőként? POfámba is röhögnének :D
Az én autószerelőm 1 kezű férfi, és egy időben női kolléganővel dolgozott (akit dicsért is). Gondolhatod, amikor egy idegen beesett a kocsijával...
Szóval bármilyen szakmában dolgozhat nő is, ha akar...
A pénzügyi-számviteli szakmák,
vendéglátás,
bolti eladó..
De nem csak ez alapján kell választani.
"lepontozhattok, de attól még egy nő nem lehetne király:D"
Így van! Csak Királynő!!!
vannak targoncás nők, csak nyilván olyan pozícióban, amivel nem keresnek sokat. amelyik igen, az valóban ritka, pont emiatt a dupladiszkrimináció miatt.
prostituáltnak még elmehetsz, legrosszabb esetben egy hét alatt annyit keresel, mint más egy hónapban.
vagy házasodj gazdag férfihoz.
az igazság az, hogy a nők többségének pont ezért a gondolkodásmód miatt nincs jó állása, a maradékot meg előre elítélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!