Mit csináljak? Miért nem kaptam papírokat?
Figyelt kérdés
Nagy nehezen sikerült regisztrálnom a meló diáknál (kétszer kellett bemennem, mert elrontották a papírokat).
A regisztráció után rögtön elmentem dolgozni, de a regisztrációkor nem kaptam semmilyen papírt. A héten fejezem be a munkát és a munkahelyemen azt mondják, hogy kellett volna adniuk/küldeniük valamilyen papírt ami után ők fizetnek. Mit csináljak? Miért nem kaptam semmit?
2014. júl. 22. 17:05
1/1 anonim válasza:
Menj be a Meló Diákhoz és rendezd velük. (Minél hamarabb)
Ha a munkáltatónál volt rendes nyilvántartás, amit aláírtál mindig, hogy bent voltál, akkor azzal végül is tudod bizonyítani, hogy tényleg ott voltál és dolgoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!