Mivel köszönhetném megy egy férfinak a segítséget?
1 szóval: Köszönöm!
Ha én felajánlom valakinek a segítségemet, akkor nem várok érte semmit cserébe, max egy köszönöm jól esik.
"alig ismerem az illetőt de simán azt mondta vigyem be és megnézi"
Gondolom akkor is ugyanez történt volna, ha te is férfi vagy. Ja nem... hát akkor pontosan tudod te, mit vár cserében az illető.
Ha még nem adtad neki oda a laptopot, akkor a következőket gondold végig:
- Lehet, hogy kémprogramot telepít, amivel megszerzi a jelszavadaidat és onnyantól csekkolhatja a levelezésedet. (Ha tetszel neki, akkor ez esélyes, ha csak valami öreg tech-bolond, akkor nem.)
- Esetleg kiújít belőle valamit. Ismerősöm járt úgy, hogy kapott egy számítógépet külföldről. Megmuatta nekem is és még meg is jegyeztem, hogy "ebben 4Gb RAM van". De neki nem tetszett az angol Win, egy volt kollégájához elvitte, hogy az majd "megmagyarosítja". Egy hét műlva mutatja nagy büszkén én meg nézem, hogy lassú lett a gép. Mi lehet- mi lehet? Nézem és egyszer csakkibukik a dolog, már csak 2 Gb ram volt benne. MOndom a havernak, de ő állította, hogy exkollég ilyet nem csinál. Mondom, vedd elő a dobozt, amiben küldték. Az eredeti dobozon ott virított, hogy 4Gb, 500Gb HDD. A HDD mnaradt, csak az egyik RAM-panel "szökött meg".
Úgyhogy óvatosan az ilyen segítőkész emberekkel!
Esetleg ha előtted csinálja. De az meg ciki, ha túl bizalmatlan vagy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!