Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kicsit kínos kérdés tudom, a...

Kicsit kínos kérdés tudom, a közmunkás csapatokat összeválogatják "valami" alapján?

Figyelt kérdés
Szóval hogy körülbelül azonos kaliberű embereket tesznek egy csoportba, vagy teljesen random megy? Nem akarok megbántani senkit és tudom, hogy hivatalosan nem lehet szortírozni semmi alapján, de mégis aki volt már közmunkán légyszi válaszoljon. Néha látok csapatokat akikkel nem szívesen dolgoznék együtt.

2014. júl. 19. 11:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Igen, pár éve még volt ilyen, hogy nézték a végzettséget, meg a fizetés is több volt, a szakmunkás megkapta a rendes minimálbért, az érettségizett pár ezerrel többet és a diplomás még valamivel többet, de ezt megváltoztatták, a diplomás is mehet gazolni, sepregetni havi nettó 50ezerért.
2014. júl. 23. 13:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát én is úgy tudom a dolgokat mint az utolsó válaszoló, a mostani kormány által bevezetett változtatások óta már nem úgy van mint pár éve. A pénz amit fizetnek sem éri el a minimálbért, ezt sokan kritizálják is.
2014. júl. 23. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem, akkor biztosan igazatok van. Nem annyira vagyok most képben az otthoni dolgokról, mert jelenleg sajnos külföldön élek, de akkor ez elég gáz, hogy ez a csodálatos kormány ezt is jól elrendezte, az akkori pénz se volt túl sok, de az, hogy már még a minimálbért se adják meg, felháborító.
2014. júl. 24. 11:06
 14/16 anonim ***** válasza:
munkanélküliek közül válasszák ki, általában olyanokat akik régóta nem dolgoznak, nincs priuszuk, vagy kb 8 általánosuk van. Közmunkára például parkok takarítására, közterületek takarítására, és ha valaki munkanélküli régóta és nem kap már segélyt akkor mehet közmunkára, ha van ilyen lehetőség.
2014. aug. 13. 11:00
 15/16 anonim ***** válasza:
elnézést, nem csak 8 általánossal rendelkezőket vesznek fel közmunkára.
2014. aug. 13. 11:07
 16/16 anonim válasza:
Közmunkán belül 1 csoporta igen.Ha a brigádok felosztása kérdés igen.Amúgy közmunkában itt faluban behívni is olyanokat hívnak be akiket ki lehet használni.Pofára megy a polgármester fiának a barátnőjét"tájházba"rakták "portásnak"a másik szakadjon meg.
2020. szept. 11. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!