Most mit csináljak így?
Figyelt kérdés
Tegnap délután grillparti volt a munkahelyemen, nekem kellett a szervezés egyik részét csinálni. Nem igazán szeretem az ilyen bulikat, mert a férjem több száz kilométerre dolgozik és nagyon rossz nekem ilyenkor egyedül lenni, és látni mindenkit a párjával. Tegnap is egy kicsit félre vonultam a többiektől, hogy ne lássák milyen rosszul érzem magam, mikor megjelent a munkatársam, akivel egy irodában dolgozom. Látta, hogy milyen rosszul vagyok, és ott maradt beszélgetni, ami nagyon jól esett egészen addig, míg rá nem tért, hogy tetszem neki, és megpróbált megcsókolni. Ezen én nagyon dühös lettem, és azonnal eljöttem egy szó nélkül otthagytam az egész bulit. Tisztában van vele, hogy férjnél vagyok és, hogy szeretem a férjemet, ezt szinte minden nap elmondom. Most mit csináljak, hogyan dolgozzak így vele, minden nap?2014. júl. 9. 08:23
1/4 anonim válasza:
Semmi extra. Megmondod neki, hogy ne vegye zokon, de te nem szeretnél tőle semmit. Ő pedig biztosan meg fogja érteni ezt, és nem fog többé próbálkozni. Felnőtt emberek vagytok, mindketten tovább léptek ezen a témán, és ennyi.
2/4 anonim válasza:
így jár, aki grillpartira egyedül jár nőként...
3/4 anonim válasza:
rúgasd ki úgy hogy ne tudja hogy a te kezed benne volt és többet nem kell egy légtérbe lenned vele :(
4/4 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, mindig, mindenhol lesznek olyan pasik akik nem foglalkoznak vele, hogy van valakid. Ne neheztelj rá, általában így működnek. Látta hogy szomorú vagy, úgy gondolta itt a pillanat amit ki tud használni.
Rosszat nem akart, csak próbálkozott. Tudod erre mondják, hogy a férjnek nem a többi férfiban, hanem a feleségében kell bíznia.
Nem tettél semmit, ez így volt helyes. Amúgy a munkát szerintem nem fogja befolyásolni, mert megértette hogy nem, nem fog próbálkozni, valamint nem szerelmes, hanem meg akart d.ni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!