Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van köztetek valaki, aki a...

Morzsa kérdése:

Van köztetek valaki, aki a jászfényszarui samsungnál dolgozik/dolgozott?

Figyelt kérdés
Ma töltöttem ki egy jelentkezési lapot,és azt mondták,hogy a jövőhétre várható a felvételi időpontja ott a munkahelyen.Lesz egy személyes elbeszélgetés is,és egy teszt,ami állítólag abból áll,hogy színes legóból kell kép alapján egy emberkét összeállítani.Ez nehéz lehet?Aki volt ilyen felvételin,az legyen szíves írja le,mi hogyan volt.
2014. jún. 25. 17:57
 1/8 Fényember ***** válasza:
Bátyám is ott dolgozik de csak diák meló-nak van neki. Te is úgy mész? Mármint diák munka gyanánt? Ha igen írj privit és szívesen kifaggatom neked bátyámat, hogy mi volt. :)
2014. jún. 25. 20:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem diákként megyek,de azért köszi :)
2014. jún. 26. 19:46
 3/8 A kérdező kommentje:
A munkaügyi központon keresztül volt toborzás,a korosztály elég változó volt.Én személy szerint értesítőt nem kaptam,de ettől függetlenül jelentkezési lapot töltöttem ki.
2014. jún. 26. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Régebben olvastam, azt hiszem itt a gyik-on, hogya jászfényszarui gyár kész börtön, koncertrációs táborhoz hasonló hely. A külföldi tulajdonos emberszámba sem veszi a dolgozókat, kiszipolyozza, kizsákmányolja őket. Mindenki menekül onnan, max pár hónapig bírják. Van, aki csak pár hétig.
2014. jún. 26. 20:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Ilyet már én is olvastam,hogy egy börtön,mert minden be van kamerázva,és a bánásmód sem az igazi.De megoszlanak a vélemények,valaki szereti azt a helyet,valaki nem,és valaki csak azért melózik ott,mert sajnos nincs más lehetősége.
2014. jún. 26. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező! Figyelj én akkor sem mennék oda, ha éhen döglenék!!!!!!

Inkább közmunkára mennék vagy ganét lapátolnék, de szabad lennék! Borzasztó, hogy milyen rabszolgatelep az ott.

Ha jót akarsz, ne tedd! Mi a szakmád? Hány éves vagy? fiu vagy lány vagy? Mit szeretnél csinálni? Hátha tudok segíteni.

2014. jún. 26. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja,...még egy kiegészítést kell írnom!

Természetesen, ez attól függ, hogy milyen végzettséggel, hány diplomával, hány nyelvvizsgával mennél oda!!

Ha van két diplomád, felsőfokú advance angol-német nyelvizsgával, akkor a hely bejöhet! Még jól is kereshetsz!

De, ha "sima" dolgozónak, összeszerelő munkásnak mennél, akkor olyan csúszó-mászó rabszolga lennél, a kamerák tükrében Éhbérért!!, hogy sírva várnád, hogy kikerülhess onnan! A koncentrációs börtöntáborból!

2014. jún. 26. 20:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Még májusban jelentkeztem a közmunka programba,hátha kapok valami irodai melót.Informatika szakon végeztem,és okj-s vendéglátói végzettségem is van.Elmúltam 30 éves,és hidd el,próbálok minden lehetőséget megragadni,de ez a samsung őszintén szólva...na,hát nincs kedvem oda menni,viszont pénzre meg szükségem lenne.
2014. jún. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!