Szerintetek ide (lent) felvesznek nyári munkára?
Idén eldöntöttem, hogy már elég "nagy" vagyok ahoz, hogy nyári munkát válasszak. Idén októberben töltöm a 17-et.
Ha már csinálok valamit, szerettem volna olyat tenni, amivel segíthetek az emberiségen. Azaz pontosabban a gyerekeken. Egy árvaházban szeretném tölteni a nyarat. Fizetséget NEM várok, legfeljebb azt, hogy a vonatjegyemet fizessék. A kiszemelt gyermekotthon a Szentjobbi lett. Ez viszonylag közel, Váradtól alig 40 kilóméterre van. Pszihológiai vizsgával rendelkezek. A kérdés csak annyi, hogy felvesznek-e szerintetek AKÁRMILYEN munkára?
Csak csinálnák valamit. Előre is köszönök minden választ.
Persze a legjobb az lenne, ha a gyerekekkel foglalkozhatnék, de ha ez nem megoldható, akkor más is jöhet. Szeptember 10-ig tudnám napi 8 órában vállalni a munkát, de utánna is szeretnék hétvégenként segíteni.
Ha esetleg tudnátok vmi elérhetőséget adni, azt külön megköszönném, mert én sehol se találtam se egy email címet, se egy telefonszámot.
Köszönök mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!