Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ide (lent) felvesz...

Szerintetek ide (lent) felvesznek nyári munkára?

Figyelt kérdés

Idén eldöntöttem, hogy már elég "nagy" vagyok ahoz, hogy nyári munkát válasszak. Idén októberben töltöm a 17-et.

Ha már csinálok valamit, szerettem volna olyat tenni, amivel segíthetek az emberiségen. Azaz pontosabban a gyerekeken. Egy árvaházban szeretném tölteni a nyarat. Fizetséget NEM várok, legfeljebb azt, hogy a vonatjegyemet fizessék. A kiszemelt gyermekotthon a Szentjobbi lett. Ez viszonylag közel, Váradtól alig 40 kilóméterre van. Pszihológiai vizsgával rendelkezek. A kérdés csak annyi, hogy felvesznek-e szerintetek AKÁRMILYEN munkára?

Csak csinálnák valamit. Előre is köszönök minden választ.

2014. jún. 19. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj be és kérdezd meg. Én a héten egy óvodában segédkeztem. Bementem hogy otthon unom magam és hogy tudok-e itt valamit segíteni. Elsőre meglepődött az igazgató, de azt mondta hogy persze. Igazából füvet locsoltam, meg kisebb kerti munkákat végeztem így a gondnok haladhatott mással, de örültek neki.
2014. jún. 19. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Persze a legjobb az lenne, ha a gyerekekkel foglalkozhatnék, de ha ez nem megoldható, akkor más is jöhet. Szeptember 10-ig tudnám napi 8 órában vállalni a munkát, de utánna is szeretnék hétvégenként segíteni.

Ha esetleg tudnátok vmi elérhetőséget adni, azt külön megköszönném, mert én sehol se találtam se egy email címet, se egy telefonszámot.

Köszönök mindent!

2014. jún. 19. 19:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Bemennék, és megkérdeznék, de előtte szeretnék velük komunikálni, mert azért nem szeretnék 40 km-t "potyázni".
2014. jún. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!