24-25 éves dolgozó fiatalok ti hogy viseletek ezt?
Néha felidegesítem magam rajta.Én még csak 3 éve dolgozok,de esküszöm úgy érzem,már most elég vol egy életre :D
És a legszarabb az,hogy nem vagyok sem lusta sem ostoba,csak annyira semmirekellő,értelmetlen szar munkákat végzek /számomra legalábbis/ ,mások kényét kedvét lesni egész nap,úgy,hogy belőled a szart is kihajtják méltatlan pénzért,hát nem mondom ,hogy mindig könnyű mosolyogva,fitten és energikusan dolgozni :D
Szerencsére én alapvetően egy jókedélyű,optimista ember vagyok,ezért saját magamon is röhögök ,de aki nem ilyen annak nagyon nagyon nehéz lehet.
Engem csak a pénz motivál,tudom,gusztustalan tulajdonság,de szeretem a pénzt,szeretem ha van akkor is ha nincs időm elkölteni. A jó kis ropogós bankók lebegnek a szemem előtt amikor 18 órát kell sört csapolni részeg disznóknak,semmi más.
valamint én egy évben egyszer elmegyek 10-12 napra nyaralni,ha ez sem lenne megpusztulnék.:D
És örüljünk ha csak 40et kell dolgozni. De nekünk már nem lesz ilyen szerencsénk. Húzzuk az igát amíg bele nem döglünk. Ne álmodozzunk nyugdíjról.
Nekem is csak a pénz lebeg a szemem előtt, át tudom érezni. Mókuskerék ez...
Én már több, mint 5 éve dolgozok. Tényleg rossz, hogy pl. egész évben kb. jut 20 nap szabi. De szerintem nem vészes, ha olyan munkát végzel, amit szeretsz vagy legalábbis megtalálod a pozitív oldalát.
Nekem az is segített, hogy az évek alatt most vagyok a 4. munkahelyemen. Mindig én váltottam, önszántamból, mert ha már belejövök az adott feladatkörbe, utána unalmas lesz és muszáj mást kipróbálnom. :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!