Ezen az oldalon hogyan lehet állásra jelentkezni?
Figyelt kérdés
ott van hogy jelentkezem a hirdetésre rákattintok de név email telefon és önéletrajz fül jelenik meg.
Ilyenkor nem kell megszólítás? Önéletrajzomat itt nem tudom csatolni , be kell oda másolni? Fényképet viszont nem lehet beilleszteni...Nem értem
Sgeítsetek!
2014. máj. 29. 12:48
1/4 anonim válasza:
Ez az oldal nagyon gáznak néz ki... Amúgy gondolom oda kell bemásolni az önéletrajzod tartalmát.
2/4 A kérdező kommentje:
tudom nagyon gáz de muszáj növelnem az esélyeimet, minél több helyre akarom elküldeni az önéletrajzomat.
Egyébként utálom,hogy a hírdető magáról semmit nem mond de azért én magamról mindent adjak ki.
2014. máj. 29. 13:03
3/4 anonim válasza:
Van ezerszer jobb és normálisabb oldal, miért ezzel kínlódsz? =/
4/4 A kérdező kommentje:
ez az oldal a jobble oldalról lett továbbítva, nemcsak ezt az oldalt nézem hanem több állásportálon is keresek. Mivel csak egy városban keresek állást így eléggé korlátozottak a lehetőségek.
2014. máj. 29. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!