Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Németországba vagy Ausztriába...

Németországba vagy Ausztriába érdemes kimenni munkát vállalni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 20. 09:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szakács vagyok, németül egész jól beszélek! B s jogsi. Mindkét országba van fix lehetőségem, bér majdnem ugyanannyi, szállás is van.
2014. jún. 3. 14:29
 12/13 mistyc7 válasza:
Konkrétan a szakmát nem ismerem, de utána tudok kérdezni, hogy a környékünkön milyenek a körülmények. (Németország, Baden-Württemberg, Bayern) Élni jó itt, nyugi, béke, tisztaság...mondjuk én falun lakom. Rengeteg a magyar. És megfigyeléseim szerint az éttermek választéka naggggyon kicsi!!! Itt vidéken. Mindenhol schnitzel! XD Schnitzel mit Pommes, Schnitzel mit Chamignon Rahmsoße und Kartoffelpüre, Maultasche mit Frischesalat, Maultasche Suppe. Pont. Nem egy ilyen helyen voltam már. :/
2014. jún. 4. 07:37
 13/13 anonim válasza:
Az sem egy rossz megoldás, ha Ausztriába mész dolgozni és pl Sopronban laksz. Sokan élnek így. Elköltöznek Sopronba, vagy egy határ menti településre és kijárnak naponta dolgozni. Bár pont ezért, nehéz albérletet találni. De itt, a városból, szinte mindenki kint dolgozik.
2014. jún. 4. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!