Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az orvosok kiadhatnak nevet?

Az orvosok kiadhatnak nevet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehethogy nem ide való kérdés, de nem tudom hol máshol kérdezhetném. Szóval nagyon megtetszett egy srác az orvosi rendelőben, és nagyon szükségem lenne a nevére. Ahhoz az orvoshoz jár ő is mint én... Az orvostól nem lehet megkérdezni esetleg az illető nevét? Nagyon el vagyok szomorodva most, és szükségem lenne nagyon a névre. Kérlek oltások ne jöjjenek csak segítő válaszok!
2014. ápr. 14. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

az ombudsmani állásfoglalás és a jelenlegi törvényi szabályozás szerint titoktartás kötelezi.

honnan tudná, hogy nem éppen az egészségügyi felügyelettől vagy, és tesztelni akarod?

még szerintem el is küldene a francba, hogy mit akarsz.

2014. ápr. 14. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Legegyszerűbb lenne a sráccal beszédbe elegyedni a váróteremben, ott úgyis mindig mindenki unatkozik.

Tök ismeretlenként biztos nem szerzed meg a nevét, esetleg keress olyan ismerőst aki jóban van az orvossal/asszisztenssel, neki valószínűleg megmondják.

2014. ápr. 14. 14:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem tudom megkérdezni, tudom akkor meg kellett volna.. Amugy az orvos tuti nem hiszi azt h tesztelem, mert már egy éve ismerem ő kezelte e kissé komolyabb betegségem (15 éves lány vagyok), és havonta, mostmár csak 3 havonta járok hozzá kontrollra
2014. ápr. 14. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!