Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért fotóz le?

Miért fotóz le?

Figyelt kérdés

Egy osztálytársammal utáljuk egymást. Egyszer lefotózott és feltett az internetre. Én szóltam az iskolaigazgatónak és ezután lekerült a fotó. De azóta mindig lefotóz, pedig nem engedem neki. Miért fotóz le? Ezzel akar idegesíteni? Vagy otthon rám veri? :D

16/F

2014. ápr. 9. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy kép elég nagy dolog mert lehet ps-el más emberek nyakára vágni az arcod, felrakni hirdetéseket a nevedben pl szexoldalakra még aneved is tudja stb. Szóval én a helyedben letörném a kezét vagy a fotó aparrátuság megrongálnám. Amúgy ha jól tudom most van új törvény a képről amit beleegyezés nélkül készítenek. Ne hagyd magad.
2014. ápr. 9. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Belenyomnám a telóját a pofájába, és addig taposnám bele talppal, amíg meg nem fullad. Akkor aztán nem fotózgatna az tuti.
2014. ápr. 9. 23:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem az iskolaigazgatónak kellett volna szólni, hanem lementeni, majd a rendőrségen feljelenteni. Akkor megtanulta volna, hogy ezt nem szabad csinálni.

[link]

"Egyre több Magyarországon is a precedens arra, hogy trollok, zaklatók vagy profiltolvajok ellen is sikerrel fellép a rendőrség, a bűnösöknek pedig több százezer forintnyi kártérítést kell fizetniük. Nem kell tehát annyiban hagyni a dolgot, lehet és érdemes is fellépni az internetes bűnözés ellen, mert az ilyesmi gyakran egy komolyabb csalás vagy rágalmazás előkészülete."

Amúgy meg nem fotózhat le, most megint változott a törvény, apucival-anyucival besétáltok a rendőrségre és ha majd lefoglalják a mobilját (nem előtte fenyegeted, hogy kitöröljön mindent, hanem meglepi legyen) akkor elgondolkodik azon, hogy szabad-e ilyet csinálni....

2014. ápr. 10. 01:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Érdekes állatok vannak a világba... Mindig lefotóz?Miféle debil egy ember az?
2014. máj. 4. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!