Milyen szakemberhez forduljak tanulasi problemaval?
Alapvetően, szerintem is az lenne a legjobb, ha ezt az adott tanárral tudnád megbeszélni. Nálam a fizikával voltak/vannak gondok, de tökre hasznos volt a vele való beszélgetés.
Plusz, ha alapvetően gondjaid vannak más tárgyakkal is, akkor lehet, hogy érdemes lenne elmenni gyermekpszichológushoz. (Mert még fiatalkorú vagy, ugye?) Viszont ezt tényleg nem ajánlom rögtön, először inkább - mint mondtam is - próbálj beszélni a tanároddal és a szüleiddel. A pszichológus max. annyit tud segíteni, hogy ad tanácsokat arról, hogy milyen tanulási módszerekkel állj a dolgok elé, vagy ha lelki gondjaid vannak, akkor kezelje. Bár, ha csak egy tárggyal van bajod (vagy akár konkrétan a tanárral) akkor kétlem, hogy ez a probléma. Plusz, az se mindegy, hogy a tárgy reál vagy inkább humán. Vagy készségtantárgy, bár ez utóbbit kétlem.
Remélem, tudtam segíteni!
Pont ez a szakterülete:
36 30 463 5120
Dr. Cserne István (pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!