Mennyit kereshetek így?
Figyelt kérdés
Ajánlottak egy munkát ahol burottó 101000 ftot kináltak.12órázni kell 6 nap 3 otthon nappalos és éjszakás müszakban.Mennyi lehet kb ennek a nettója ?az éjszakai potlékot nem tudom mennyi.2014. márc. 30. 23:18
1/6 anonim válasza:
Hát mit ne mondjak, elég sz*r állás. Én el nem vállalnám. Dolgoztam már rendesen, de visszamenni 12 órába éjszakázni 101 000 Ft-ért? Hülye lennék. Amikor kezdtem, 150 000-et kaptam ( bruttó ). Másik munkahelyemen ugyanennyi, csak több volt a juttatás + csak 8 órázni kellett. Harmadik ( jelenlegi munkahelyem ) 180 000-al kezdtem ( 8 óra + juttatások ), most 230 000-nél vagyok. Ennél nem valószínű, hogy többet fogok keresni, de ebből már még tudok rendesen élni + többet félre tudok rakni.
3/6 anonim válasza:
Pontosan nem tudom,de nem túl sok sajnos,67e.ft körül ha nincs semmilyen adójóváírásod,gyerekek stb..Ha van,akkor ennél magasabb.Voltál már 12 órában,váltott műszakban?Szerintem nem lehet könnyű...
4/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam még.Akkor lehet hogy ezt hagyom...
2014. márc. 30. 23:33
5/6 A kérdező kommentje:
Ja és állitolag a hétvégék után is kapnék pótlékot...de ez nemtudom,hogy igaz-e és ha igaz akkor mennyi a potlék.
2014. márc. 30. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!