Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy fel kellett mondanotok a munkahelyeteken, mert a kollégákkal nem jöttetek ki jól?

Figyelt kérdés

Nos, velem is ez a helyzet. Nem szeretném részletezni, elég annyi, hogy nem találtam meg velük a közös hangot. Sokan dolgozunk egy helyen, volt akivel jól kijöttem, de a legtöbbjük rendesen kinéz maguk közül. Nem fogadnak el pedig mindent megtettem, ami csak tőlem tellett. Még új vagyok egyébként.

Ti mit tennétek? Felmondanátok és inkább keresnétek mást?

2014. márc. 14. 16:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

ha csak ennyi bajom lett volna anno, akkor nem léptem volna.

az eddigi munkahelyeimen általában mindenkivel megtaláltam a hangot, az egyik "banda" mindig befogadott.

na de hogy maga a munka néha milyen siralmas volt... nem a szorgalommal van a bajom, ha valamit szeretek, akkor 100%ban odateszem magam, viszont amikor már az idegbaj kerülgetett akkor felálltam és könnyes búcsút vettem.

állj a sarkadra, kérdezd meg tőlük, h mi a bajuk veled. ha olyan amin nem tudsz változtatni, akkor kérd meg őket hogy legalább hagyjanak békén, ha szeretni nem is tudnak.

2014. márc. 15. 16:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
ne tedd meg nekik azt a szívességet,hogy felmondassz,úgy játsz,hogy ők mondjanak fel ,állj ki magadért nem baj ,ha kirugnak de ne mondj fel egy pár s e gg f e jért.
2014. márc. 15. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!