Miért törölt le Skype-ról? (Bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Skypon interjúztam egy állásra külföldre, de egy nappal később letörölt az interjúztató, eredményt még nem tudok, de lehet hogy ezzel akarnak nem-et válazolni?2014. márc. 11. 12:43
1/5 anonim válasza:
Hát nagyon valószínű, hogy nem kíván veled dolgozni.
Nem voltál túl erőszakos? Nem kerested túl sokszor?
Ha nem, akkor lehet, hogy ily módon ejtette meg az előszűrést.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem kerestem egyszer sem, és az interjú is jól ment igazából. De sajnos én is erre tippelek, hogy nem engem választanak, de ilyen módon közölni eléggé bunkónak érzem..:/
2014. márc. 11. 13:08
3/5 anonim válasza:
Nem feleltél meg, így törölt. Ennyi.
4/5 anonim válasza:
Ebbol meg nem kovetkezik semmi. Azert vett fel hogy az interjut megejtse, megtortent, a tovabbiakban minek tartana meg skypeon? Nem haverkodni akart veled, napi X embert interjuztat, gondolod hogy akar maganak tobbszaz embert skypera?
Ne lass bele ebbe semmit szerintem, varj kb egy hetet, aztan udvariasan kerdezz ra az eredmenyre emailen.
5/5 anonim válasza:
Utolsónak van szerintem igaza.
Így csinálnám én is: akivel már volt beszélgetés azt törlöm, könnyebb átlátni a dolgot. A benyomásaimat úgyis az önéletrajza mellé írnám, ha ez megvan felesleges tovább a partnerek között tartani az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!