Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért törölt le Skype-ról?...

Miért törölt le Skype-ról? (Bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Skypon interjúztam egy állásra külföldre, de egy nappal később letörölt az interjúztató, eredményt még nem tudok, de lehet hogy ezzel akarnak nem-et válazolni?

2014. márc. 11. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát nagyon valószínű, hogy nem kíván veled dolgozni.

Nem voltál túl erőszakos? Nem kerested túl sokszor?

Ha nem, akkor lehet, hogy ily módon ejtette meg az előszűrést.

2014. márc. 11. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem kerestem egyszer sem, és az interjú is jól ment igazából. De sajnos én is erre tippelek, hogy nem engem választanak, de ilyen módon közölni eléggé bunkónak érzem..:/
2014. márc. 11. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem feleltél meg, így törölt. Ennyi.
2014. márc. 11. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebbol meg nem kovetkezik semmi. Azert vett fel hogy az interjut megejtse, megtortent, a tovabbiakban minek tartana meg skypeon? Nem haverkodni akart veled, napi X embert interjuztat, gondolod hogy akar maganak tobbszaz embert skypera?

Ne lass bele ebbe semmit szerintem, varj kb egy hetet, aztan udvariasan kerdezz ra az eredmenyre emailen.

2014. márc. 11. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsónak van szerintem igaza.

Így csinálnám én is: akivel már volt beszélgetés azt törlöm, könnyebb átlátni a dolgot. A benyomásaimat úgyis az önéletrajza mellé írnám, ha ez megvan felesleges tovább a partnerek között tartani az illetőt.

2014. márc. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!