A véleményetek szeretném kikérni?
Igen, a véleményünket szeretnéd kikérni. Még nem hallottam a Webcam Studioról. Arról "amit neten hirdetnek hogy lányok jelentkezhetnek 18 éves kortól magas kereseti lehetőség stb.". Tapasztalatom sincs.
Minden kérdésedre válaszoltam, jó?
tippeld meg, szerinted miről szól ez a hirdetés, mi ez.
ha nem megy, segítek:
szexchat. van egy "modell", aki szexuálisan mutogatja magát, így tevékenykedik egy webkamera előtt. és van egy társa a háttérben, az "operátor", aki nem látható, ő együttműködik a szexmunkással, és helyette írogat a chatbe a néző(k)nek, kukkolóknak. (az "operátor" viszont láthatja a nézőket viszont, az a legkevesebb, ha valaki szimplán recskázik.......)
namármost.
a kérdés az, hogy akarod-e, hogy mások, vadidegenek nézegessék a tested, azt, ahogyan szexelsz vagy eljátszod, hogy játsszol magaddal... akarod-e, hogy valaki mindezt felvegye vagy lefényképezze, aztán terjessze.
tudom, hogy nehéz munkát találni, de a helyedben én ugyan nem vállalnám el. sőt, annak idején engem is csábítottak már, hogy menjek, sokat keresnek, jó az stb... hát bocs, nem. a saját testem az enyém, fizethetnek érte milliókat, akkor inkább éhendöglök, minthogy beálljak a sorba és lehetőséget adjak az embereknek, hogy szextárgyként kezeljenek.....
Feltételezem van annyi eszed, hogy tudd ez egy kamerás sexchat.
Ha nem, akkor valószínűleg egyébként sem lenne sok esélyed gondolkodást igénylő feladatokra
Ha igen, akkor meg nézd meg hogy működik egy ilyen neten, és ha bevállalnád, akkor hajrá :P
"kereset napi 15-20.000 Ft már az első naptól"
Hát hogy nem polcot kell pakolni a kamera előtt, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!