Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A véleményetek szeretném kikérni?

Channing kérdése:

A véleményetek szeretném kikérni?

Figyelt kérdés
Hallottatok a Webcam Studioról? Amit neten hírdetnek hogy lányok jelentkezhetnek 18 éves kortól magas kereseti lehetőség stb.? Tapasztalatok? Nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni ez ügyben, mert sajnos egy ideje nem találok munkát és elég rég óta gondolkozom rajta..

2014. márc. 5. 00:38
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem hallottam még róla, de elég átverés szagú a dolog, így első olvasatra.
2014. márc. 5. 00:43
 2/10 anonim ***** válasza:
17%

Igen, a véleményünket szeretnéd kikérni. Még nem hallottam a Webcam Studioról. Arról "amit neten hirdetnek hogy lányok jelentkezhetnek 18 éves kortól magas kereseti lehetőség stb.". Tapasztalatom sincs.

Minden kérdésedre válaszoltam, jó?

2014. márc. 5. 00:56
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
A puding próbàja az evés. Jelentkezz, legfeljebb ha nem tetszik otthagyod.
2014. márc. 5. 02:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lányok jelentkezhetnek. 18 éves kortól. Magas kereseti lehetőség. A "webcam" szó a cég nevében. Na, nem ugrik be erről semmi?
2014. márc. 5. 03:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

tippeld meg, szerinted miről szól ez a hirdetés, mi ez.

ha nem megy, segítek:

szexchat. van egy "modell", aki szexuálisan mutogatja magát, így tevékenykedik egy webkamera előtt. és van egy társa a háttérben, az "operátor", aki nem látható, ő együttműködik a szexmunkással, és helyette írogat a chatbe a néző(k)nek, kukkolóknak. (az "operátor" viszont láthatja a nézőket viszont, az a legkevesebb, ha valaki szimplán recskázik.......)

namármost.

a kérdés az, hogy akarod-e, hogy mások, vadidegenek nézegessék a tested, azt, ahogyan szexelsz vagy eljátszod, hogy játsszol magaddal... akarod-e, hogy valaki mindezt felvegye vagy lefényképezze, aztán terjessze.

tudom, hogy nehéz munkát találni, de a helyedben én ugyan nem vállalnám el. sőt, annak idején engem is csábítottak már, hogy menjek, sokat keresnek, jó az stb... hát bocs, nem. a saját testem az enyém, fizethetnek érte milliókat, akkor inkább éhendöglök, minthogy beálljak a sorba és lehetőséget adjak az embereknek, hogy szextárgyként kezeljenek.....

2014. márc. 5. 06:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem skype-ról hívott egy csak webcamos oldalra,mert ugye az pénz neki ha vannak nézők...megkérdeztem mennyit keres vele,nem válaszolt,kerülte a témát.
2014. márc. 5. 07:31
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Ne add el a becsületedet. Modern kor, meg minden, de attól még aki r!bancnak áll, az nem mossa le többé magáról.
2014. márc. 5. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Netribi szeretnél lenni? Már eléggé telített ez a szakma, úgyhogy ha nincs anorexiás modellalkatod, szilikonmelled, feltöltött ajkaid, és nem vagy elég ostoba, akkor nem fogsz befutni.
2014. márc. 5. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

Feltételezem van annyi eszed, hogy tudd ez egy kamerás sexchat.

Ha nem, akkor valószínűleg egyébként sem lenne sok esélyed gondolkodást igénylő feladatokra

Ha igen, akkor meg nézd meg hogy működik egy ilyen neten, és ha bevállalnád, akkor hajrá :P

2014. márc. 5. 09:32
 10/10 Andizsuzsi ***** válasza:
90%

"kereset napi 15-20.000 Ft már az első naptól"

Hát hogy nem polcot kell pakolni a kamera előtt, az biztos.

2014. márc. 5. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!