Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki csöndes, nem túl beszédes...

Aki csöndes, nem túl beszédes ember annak tényleg csak a gyár jöhet szóba munkaként?

Figyelt kérdés
Én ilyen típusú vagyok és kicsit elszomorodtam, hogy nekem csak ilyen munka jöhet szóba. Van 2 szakmám plusz egyetemre szeretnék menni de elgondolkozdtam, hogy azért tanultam meg fogok tanulni, hogy egy gyárban kössek ki? 22/L
2014. febr. 18. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Ujjujjuj...ki kell hogy ábrándítsalak...egy gyárban is iszonyatos nagy hátrány, ha beburkolózol.

Sajna én is ilyen vagyok és rendszeresen megkapom azt, hogy milyen kis magamnak való vagyok...ez addig szimplán csak bántó míg a munkatársak szajkózzák, nade ha a főnök is azt látja, hogy nem igen társalgok a többiekkel és magamnak való vagyok, elgondolkodik azon, hogy nem-e lenne jobb felvenni inkább egy olyan munkást helyettem, aki kicsit élénkebb, akivel a többiek jobban kijönnek.

Még az is lehet, hogy a munkáddal az égvilágon semmi gond, lehet te hozod le a legjobb darabszámot, de ha olyan munkatársakat fogsz ki, akiknek lételeme mások életének/viselkedésének kritizálása, akkor neked véged.

Ezt most csak azért mondom, mert a leírásod alapján te abban a hitben élsz, hogy egy gyárban egyáltalán nem hátrány az ilyesfajta magatartás...Azt kell hogy mondjam talán még rosszabb, mintha irodában helyezkednél el.

2014. febr. 24. 17:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Magabiztosnak kell lenni. Én vegyészként tanultam, de majd egy évig kénytelen voltam szalag mellett is állni.

A munka, az munka, nem lehet válogatni, ha semmi más nincs :)

Ahogy azt többen is leírták: Ha nem vagy elég "rámenős" akkor nem is fogsz tudni elhelyezkedni felelőségteljes pozícióban.

2014. márc. 9. 11:18
 13/14 anonim ***** válasza:
# 7/12 te miről beszélsz? Én jártam pszichológushoz és rohadt sokat szokott beszélni. Nem csak azokat amiket te írtál...
2014. márc. 9. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A pszichológus tényleg sokat beszél, a munkája a beszéden alapul. F.aszság amit a hetes írt.

Ha nem vagy beszédes, ez a munka nem neked való.

Ugyanakkor ha nem vagy beszédes, hogyan akarod eladni magadat? Hmm? Szerinted az, hogy odamész egy állásinterjúra és minden válaszod 2 szó, azt mennyire fogják értékelni? Hát annyira, hogy "majd értesítjük" aztán soha többet nem hallasz felőlük. Ezen változtatnod kell.

És nemtudom hanyadik válaszolónak szintén igaza van, hogy egy beburkolózott ember negatív hatással lehet egy közösségre munkán belül ezért még a gyárban se biztos, hogy megmaradnál...

2014. máj. 22. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!