Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szóltok egy olyan munkahel...

Mit szóltok egy olyan munkahelyi gyakorlathoz, ahol egy hotel/étterem/bár tulajdonosa beül a bárba vagy az éterembe a laptopjával, s egész nap nem csinálva semmit nézi az ott jövő-menő vendégeket, s az alkalmazottakat?

Figyelt kérdés

Olyan helyen dolgozom, ahol ez a helyzet, s ilyet még a rohadt életben eddig nem tapasztaltam sehol máshol.

Mégis ki érezné jól magát olyan helyen, ahol a semmittevő tulajdonos, semmimást nem csinál, mint ül és bámul ki a fejéből az egész munkaidőd alatt, s nézi, ahogy dolgozol?

2014. febr. 16. 13:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

akkor hozzáadom a kérdéshez, hogy akik válaszoltatok,

Ti szeretnétek-e úgy dolgozni, hogy FOILYAMATOSAN néznek. nem kamerán át. NEM. Személyesen bele a képedbe.

S dolgozzál így.

Nekem ez olyan, mintha börtönben csinálnám az őr előtt a büntetés munkát.

2014. febr. 21. 13:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de meg kell kerdeznem,hogyha ennyire rossz neked ott....akkor minek melozol meg ott?
2014. febr. 21. 16:37
 13/14 A kérdező kommentje:

azért mert az a 50 hely ahova már jelentkeztem azóta, egyik sem hívott még vissza.

vagy te majd eltartassz amíg nem lenne munkám??????

MIÉRT? bazzeg. mert még nem találtam másik helyet azért.

2014. febr. 22. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Na...de embersegesen tud valaszolni vki. Koszonom szepen! Nem tudtam h ennyi helyrol nem kaptal meg visszajelzest + nem lehurrogni akartalak csak felesleges olyan dolgon "idegesiteni" magad amin ugyse tudsz valtoztatni. Jo ertem en persze h nem a legoptimalisabb ha az embert allandoan figyelik de tudsz vele csinalni vmit?! Nem. Ha ugy tartja a fonokodnek kedve akar egesz nap loghat a nyakadba es tenni fog ra magasrol h te kellemetlenul erzed magad. Amig nem csesztet feleslegesen a nagy budos semmiert addig orulj neki. Es megegyszer kossz h ilyen joindulatu vagy!
2014. febr. 22. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!