Meggyanúsítana a főnökötök a pénz lopásával mit tennétek?
Tùl kevés infó.
De mindenképpen a fönöknek kellene bizonyítania a vádat, az ok nélküli gyanusítgatás miatt meg fel lehet jelenteni.
Lehet hogy legjobb mielőbb feljelenteni rágalmazásért!A főnökökről sosem lehet tudni, mit akarnak.Lehet, hogy nem becsületes módon akar megszabadulni tőled és ezért "eljátssza"hogy megloptad, hogy kirúghasson, ha ügyes, még a végén tényleg rád bizonyítja.
Hallottam már ilyen esetről.A fagylaltozó tulajdonosa megrágalmazta lopással a kiszolgálót, nem tudom, végül is mire jutottak, de a szerencsétlen utána nem dolgozott ott.El is határoztam, hogy ha ők hirdetnek majd állást, oda tuti nem jelentkezek!Szóval az ilyenek sokszor laposan elrontják a hitelüket a dolgozóik rágalmazásával, főleg ha alaptalan!
1. Be kellene bizonyítania, anélkül jogilag ez nem több puszta rágalmazásnál.
2. Elgondolkodnék, hogy feljelentem rágalmazásért.
3. Miután tisztáztam magam, más munkahelyet keresnék. Ahol az a minimális feltétel teljesül, hogy a munkáltató nem néz közönséges tolvajnak.
A konyvelesi hiba senkinek nem jutott eszebe? Regi munkahelyemen egy csaj akinek a felettese voltam folyamatosan hibazott az elszamolasnal.Nem lopott,csak nem volt kepes megtanulni az elszamolasi rendszer kezeleset,igy mindig latszolagos hianyt kepezett. 2 honapon keresztul probaltam neki segiteni,neha orakat is eltoltottem azzal,hogy megtalaljam hol hibazott, csak hogy ne kelljen fizetnie.
Aztan meguntam,es hagytam hogy kifizesse a kulonbozeteket.Szerencsere igy nem kellett alkalmatlansag miatt kirugni,hanem magatol felmondott.
Nagyon keves infot adtal meg.En a munkakorombol kiindulva megprobalnam megkeresni,hol tortenhetett a hiba ami a kulonbozetet eredmenyezi.Tisztaznam a helyzetet.Ha en hibaztam elnezest kernek,ha a fonok, akkor ugyan ezt varnam el tole.
Ha felmerülne benne ilyen, hogy meglopom, abban a pillanatban otthagynám a helyet. Nem jelenteném fel, mert utána én magam nem érezném jól magam, viszont el elmondanám neki, hogy mekkorát csalódtam benne.
Viszont ilyen nem fog előfordulni, még a gyanú sem merülhet fel.
29/N
Te mit tettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!