Följelenthetem a főnökömet szexuális zaklatásért?
Magyarországon felesleges, az USÁ-ban lenne értelme.
Bizonyítani nem tudod, és a végén te leszel a k*, aki kikezdett a főnökkel. Keress másik munkát.
Szerintem ez azért elég messze áll a szexuális zaklatástól, ez csak egy viccesnek szánt megjegyzés + szólt is neked, hogy vigyázz, mert kilátszik a fehérneműd. Az, hogy te egyből zaklatásnak minősíted az ilyesmit, az elég sajnálatos.
Bár én nem voltam ott, de ennyi információból annyit tudok mondani, hogy én nem jelenteném fel a főnököt ilyesmiért főleg, ha ez csak az első alkalom volt, de még ha nem az első alkalom lenne, akkor is előbb beszélni kellene a főnökkel, hogy téged feszélyeznek az ilyen szexuális jellegű poénok, megjegyzések és nem egyből a rendőrséghez fordulni mindennel. Szerintem egyértelműen csak viccnek szánta.
Ha kilátszik a kék tangád a ruhádból, akkor a fönök jogosan szól be, mert tisztességes nö nem úgy öltözik, hogy a fehérnemüjét mindenki láthassa.
A fönök NEM zaklatott téged, csak nem vak!!!
Nem, mivel ez nem szexuális zaklatás. Hozzád ért? Nem. Megd*gott? Nem. Csak egy faragatlan tuskó, de bűncselekményt nem követett el.
Bár gondolom, te sem lehetsz egy Szűz Mária, ha bárki láthatja a tangád színét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!