Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet elviselni a...

Hogyan lehet elviselni a homofòb, buta de állandóan okoskodò, enyhén rasszista, jòpofizò de közben picit sem segítőkész főnököm, munkatársakat?

Figyelt kérdés
Lelkileg nagyon gyenge vagyok, megviselnek az olyan dolgok, mint ez, hogy rà vagyok kényszerülve arra, hogy olyan emberekkel dolgozzak akiknek teljesen más elveik vannak. Àllandóan gyűlölködnek. Tudom mindenhol ez van. Màr az utolsò kolléganőm is felmondott, ìgy akàrmit mondok akárkinek mindig én vagyok az akit furának , hülyének néznek. És ìgy fél napig szabályosan rosszul vagyok a munkahelyemen.
2014. jan. 19. 18:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy nekik sokkal nehezebb magukat elviselni - bár nem látszik - nyilván elégedetlenek saját magukkal az életükkel és ezt kompenzálják így.

Sajnálhatod őket, hogy nekik minden nap ugyanabban a bőrben, testben kell élniük és ugyanazok a negatív gondolatok lepik el a elméjüket, ezáltal pedig az érzéseik is ilyenek belül.

Örülj, hogy te nem vagy ilyen.

Fogd fel élettapasztalatnak, most már pontosan tudod milyen helyen nem szeretnél dolgozni és milyen emberekkel nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

A zene jó ötlet. Ne hallgasd egész nap ezt, mert még ha nem is figyelsz oda, benned is rossz érzések ébrednek.

Ne hagyd! Irányítsd a figyelmed jó dolgokra!

2014. jan. 19. 20:29
 12/17 viktorvarga ***** válasza:
47%

ha 1 valaki utál hát van ilyen,de most mindenki köcsög egy munkahelyen?:)nemlehet az h

te egy homokos cigány vagy aki utál dolgozni,és utálja a kolegáit?

2014. jan. 19. 23:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem. A munkàmat szeretem. Csak a körülményeket nem. A legjobb kollégàimmal csak annyi a bajom, hogy àllandòan àrulkodnak, sütit visznek a főnöknek. Közben ők azok akik a legjobban lehordjàk őket.
2014. jan. 19. 23:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Magukat vezetik félre, de nagyon. Sajnálatot se érdemelnek. Hadd futtassák a beválni látszó szoftverüket, nincs dolgod ezzel. Különösen annak nincs értelme, hogy annyira komolyan vedd, hogy engedd, hogy mélyen megérintsenek a szavaik. Ha végre semleges tudsz maradni, észre fogod venni az erőt, ami végig ott volt benned. Talán ez az erő rájuk is hat majd, amikor egyszerűen (mondom: egyszerűen) csak szembesíted őket a logikai buktatókkal, amiket maguknak termelnek mint önmagukat is félrevezető emberek. Vagy a tényekkel nincsenek tisztában, vagy helytelen következtetéseket vonnak le, vagy rosszul csoportosítják a rendelkezésükre álló összefüggéseket és ismérveket, tudod. Nehéz úgy rávilágítani egy-egy tévedésre úgy, hogy nagy egók se érezzék támadásnak, és ne visszatámadva védekezzenek. Legjobb, ha kényelmetlen kérdéseket hagysz felvetődni, legalábbis kezdetben. Ha az erőt megtaláltad magadban, már akarnod se kell ezt. Ez az erő nem valami megfoghatatlan, vagy nehezen tanulható valami. Ez csak az, amit a kisgyerek tud, amikor kétségek nélkül véghezvisz valamit, amire ha "okosabb" lenne, valószínűleg képtelen lenne.

Igen-igen, azonos a cipő, te is félrevezeted magad. Ugyanolyan kártékony, önkorlátozó hiedelmek a tieid is, mint az ő esetükben a rasszista-homofób, harsány és fölényes énvédő beidegződések.

2014. márc. 7. 14:09
 15/17 anonim válasza:
100%

"Szerintem próbálkozz meg az asszertív kommunikációval.

Az elején nem könnyű, de ha belejössz

fogod tudni kezelni a helyzeted.

Itt egy link, itt nézz körül. [link]

2014. aug. 4. 12:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi a baj a homofób,rasszista viccelek,mondatokkal?Szerintem ezek az emberek jó fejek.

Veled van a baj,... Szerintem

2023. aug. 16. 19:21
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 van az a közeg, ahol igen, és talán még tabu sincsen, simán erőlködnöd kell, ha tényleg szeretnél megbántani valakit, de ez mind semmi egy 2014 augusztusában elhalt kérdés felnekrózásához képest. Érezd magad leírhatatlannak, kérlek... Alsó hangon :D
2023. aug. 16. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!