Hogyan tagadjam le a diplomát?
Figyelt kérdés
Már régóta nem ragaszkodom ahhoz, hogy diplomával helyezkedjek el. Rengeteg olyan állásra is jelentkezem, jelentkeztem, ahol ált. iskola vagy érettségi csak a követelmény. Ha én elfogadom a sokkal kevesebb fizetést, akkor a munkaadók miért nem tudják ezt megérteni és alkalmazni engem? Ha nem írom be az egyetemet, akkor meg attól bűzlik az egész, hogy vajon mit csináltam ezidőtájt? Üres éveknek látszanak... Tudnátok tanácsot adni? Egy elkeseredett lány2014. jan. 17. 20:10
1/5 anonim válasza:
Milyen időket élünk? Le kell tagadni a diplomát?
Ne add fel, munkát találni nem könnyű. Keress olyat is ahol magasabb a követelmény hátha.
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan le lehet tagadni. Előre pontosan meg kell szerkeszteni egy kamu, félrevezető szöveget, hogy mivel töltötted az "üres" éveket. Nem az iskolai végzettséget igazoló bizonyítványban szereplő megnevezést kell elmondani, hanem magát a tevékenységet kell leírni. Olyanra gondolok, hogy ha pl.orvosként dolgoztál, akkor azt kell elmondani, hogy az egészségügyben dolgoztál, papírokat töltöttél ki, vérnyomást mértél, aztán megtanítottak vért venni meg injekciót adni és aztán ilyen munkát is rádbíztak. Más területnél meg hasonlót, csak fantázia kell hozzá. Ezzel nem hazudsz és ne tagadsz le semmit, mindenki gondoljon, amit akar.
4/5 anonim válasza:
Azt mondhatod, hogy elkezdted az egyetemet, de nem fejezted be. Ide kitalálsz valami kamut, hogy miért nem. Vagy mondhatod, hogy olyan munkákat végeztél, amik nem függenek össze a pozícióval, amire jelentkezel, mert pl. szórólapozás, kis műanyag virág festés, gyerekfelvigyázás volt.
5/5 anonim válasza:
Most azonnal otthagyom az egyetemet, ne is legyen diplomám, ne kerülhessek ilyen helyzetbe. Helyette elmegyek utcaseprőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!