Hogy tudom kiszámoli mennyi lenne a munkanélkülim?
Figyelt kérdés
Május óta dolgozom a cégnél, 114 ezer bruttóért, januártól 118 ezer...
Olyan szintű stressz, és 600%-os elvárás van, hogy én ezt nem bírom már! Tudom, ha felmondok, nincs munkanélküli.
De ha el tudok jönni normálisan, mennyi lenne? Érdekelne, hogy kihúznám-e, míg találok munkát.
2014. jan. 17. 13:05
2/2 anonim válasza:
Az álláskeresési járulék nem attól függ, hogy milyen módon szűnik meg a munkaviszonyod (tehát ha felmondasz akkor is jár). Fő feltétele, hogy az utóbbi 3 évben minimum 360 napot biztosított voltál (dolgoztál). Összege: az utolsó éves jövedelmed 60%-a, de max. a minimálbér (101.500,- Ft). És 90 napig jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!