Mi a véleményetek a gyógypedagógusi szakmáról?
Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 07:41
1/3 anonim válasza:
Nemes, szép szakma, de embertpróbáló és a kiégés veszélye igen nagy. Sajnos nem is fizetik őket meg rendesen, pedig kéne. Ez nem is szakma, hanem hivatás.
2/3 anonim válasza:
Külföldön több fantáziát látok benne, mint itthon.
3/3 akosakiraly válasza:
Az első nagyon keni, vágja a dolgokat, én is vele értek eggyet. Nekem csak ilyen tanáraim voltak világ életemben és nagyon nem irigyeltem őket. Aki csak egy picit volt gyengébb, csak egy picit nem tudott fegyelmet, tiszteletet parancsolni, annak annyi volt. Sok olyan is volt aki sírt, volt aki a falba verte a fejét, volt aki nem mert leordítani minket ésatöbbiésatöbbi. Nehéz szakma az ziher
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!