Kicca kérdése:
Munkahelyváltás? Kevesebb pénz, több elismerés?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Épp egy lehetséges munkahelyváltás előtt állok. A jelenlegi munkámat utálom, a kollégák és a főnökeim sem ismernek el sem engem sem a munkámat. 7 éve dolgozom itt és felőröl. Nyugtató, szívgyógyszer stb. A munkát amit ajánlottak sokkal kevesebb pénzzel jár, több munkával, talán több elismeréssel de ezt nem tudhatom biztosra. Mit javasoltok: Váltsak vagy maradjak?2014. jan. 7. 11:46
1/6 anonim válasza:
A helyedben gondolkodás nélkül váltanék.
2/6 anonim válasza:
Egy hét éves munkahelyet meggondolandó otthagyni egy bizonytalan, esetleg rosszabb viszonyok és kevesebb jövedelem miatt.
3/6 anonim válasza:
Ez ilyen "dupla, vagy semmi"! Ha bejön, jól jártál. Ha nem jön be, nincs visszaút.
4/6 anonim válasza:
Én attól tenném függővé, hogy mennyire tudnátok nélkülözni azt a pénzt, ami így kiesne. Ha nem attól függ a megélhetésetek, akkor szerintem inkább válts munkahelyet.
5/6 anonim válasza:
Sokra mész a több fizetéssel ha közben rámegy az egészséged.
6/6 bumbi02 válasza:
A pénz nem minden. Ha több elismeréssel, és emellett több lehetőséggel (például feljebbjutás) is jár, akkor megéri váltani, abban az esetben, ha a kieső pénz nem okoz nehézségeket az életben. (mert lényegében mindegy hogy amiatt vagy stresszes mert olyanok a kollegáid, vagy azért,mert nincs pénzed, az eredmény ugyanaz)
Nekem lehetőségem lett volna dolgozni a mostani bérem másfélszereséért, viszont minőségben alacsonyabb munkát kellett volna végeznem mint most, emiatt vagyok ott ahol, mert hosszútávon jobban megtérül (szebb önéletrajz, jobblehetőségek, bérigénynél tárgyalási alap stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!