Ezért kirúghattak, vagy most mi van? Tiszta ideg vagyok már) :
Figyelt kérdés
Szóval úgy volt hogy szólni kellett előre aki menni akart szombaton is dolgozni. én nem szóltam, mert nem érek rá. viszont tegnap írt egy felettesem hogy úgy emlékszik én is szóltam, és tudok menni. én válaszoltam neki udvariasan, hogy én sajnos ma nem érek rá és nem szóltam, és kérdeztem tőle még valamit, de azóta nem írt.. azt kérdeztem legközelebb mikor tudok menni dolgozni. szerintetek most nagyon megharagudott? :(( lehet kirúgtak v mi? :( de hát ha nem is szóltam hogy megyek szombaton, most mit mondjak? :((2013. dec. 21. 14:26
3/8 A kérdező kommentje:
#1 most ezért miért kell leidiótázni??? mi az hogy nem érek rá? az az hogy nem érek rá. mi van ebben?? lol. igen diákmunka. a kérdésemre még mindig nem kaptam választ.
2013. dec. 21. 15:04
4/8 A kérdező kommentje:
amúgy bocs a rossz kategóriáért nem tudtam hogy ilyen kategória is van külön ennek
2013. dec. 21. 15:05
5/8 A kérdező kommentje:
egyébként kötetlen munkaidőben dolgozok szóval elvileg akkor amikor akarok csak az idő legyen meg. az mindig megvan.
2013. dec. 21. 15:08
7/8 A kérdező kommentje:
#6 köszi a megnyugtatást, remélem úgy lesz.. végül is szólniuk kell, nem lehet csak így hogy annyit se mondanak hogy bakk, gondolom??
2013. dec. 21. 15:14
8/8 anonim válasza:
A mi cégünknél is vannak diák alkalmazottak, megszokott dolog, hogy nem lehet rájuk számítani-nem leszel kirúgva, én is leszartam volna a válaszadást a felettesed helyében. Vedd úgy, hogy jóváhagyta, amit írtál, legközelebb amikor mész, akkor mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!