Gyomorgörccsel járok dolgozni a vezető miatt, más is van így?!
4en dolgozunk ezen a munkahelyen,a vezető stílusa nagyon nem megfelelő.sokszor megaláz mindenkit,a stílusa sokszor nem megfelelő és a hangulatától függ az hogy milyen napja lesz a beosztottaknak.
Hogy lehet ezt bírni?
Szólni senki nem mer mert bosszúálló típus,mégjobban piszkálna.
Miért kell ezt csinálnia?Mi baja lehet hogy ezt csinálja?
30 éves nő vagyok.
Olyan létbizonytalanság van, meg annyiszor veszítettem már el a munkámat, hogy már nem vagyok megijedve semmitől.
Belefáradtam abba, hogy hagyjam magam bárhogy anyagilag, vagy érzelmileg zsarolni.
Szóval pár éve már letisztáztam magamban ezt a dolgot, hogy egyetlen munkahely se érdemli meg, hogy tönkre menjek bele.
Elvégzem a munkám, onnantól kezdve, aki engem bszogat, kapja be a f.omat.
Ha valahol nem értékelik a munkámat, ott meg se érdemlik.
Nem jó hosszútávon mindent eltűrni, mert akkor mi lesz a vége? Elértéktelenedik az ember, annál inkább lábtörlőt csinálnak belőle.
Szóval én úgy tekintek erre, hogy a felettes csak a munkában felettes, magánemberként nem.
Nincs benne a munkaköri leírásomban, hogy szó nélkül eltűrjem az ilyesmit.
Ha benne lenne, kétszer annyi pénzt kérnék.
Úgyhogy ha megalázna, simán visszaaláznám mindenki előtt.
Ha még jobban piszkálna, ezerszer jobban piszkálnám.
Azt azért nem tudom megállni, hogy ne tegyem hozzá, hogy elég sok emberrel melóztam már, és sajnos általánosságban elmondható, hogy nagyon sok nő véresen komolyan vesz mindent, és lehetetlen nekik megmagyarázni, hogy pl egy kis baráti vérszívás még unaloműzőnek is jó.
Úgyhogy ezt tisztázd le magadban, hogy nem erről van e szó.
Mindenki más is gyomorgörccsel jár dolgozni?
Mert ha csak te, akkor nem a vezetőben van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!